Dance For Health

Dance for Health
Danslessen voor mensen met parkinson.

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is? Dance for Health zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Parkinson kan het gevoel van contact met je lichaam verstoren. Veel gangbare bewegingen zoals lopen, schrijven, iets vastpakken, die de meeste mensen als vanzelfsprekend ervaren, worden moeilijker en dat heeft grote invloed in het dagelijks leven.

De Dance for Health programma’s combineren kennis en specifieke ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. Door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht werken we aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken, waardoor je je energieker, fitter en beter gaat voelen.

Lestijden
De lessen zijn wekelijks op vrijdagochtend van 11:15 tot 12:30 uur.

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van € 35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van € 55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie, die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Dance for Health,www.danceforhealth.nl.


Nieuwsgierig?
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Kijk op www.danceforhealth.nl voor meer informatie.
Lesrooster:

 Datum

Dance for health

Tijd

Elke vrijdag ochtend

Parkinson

12:00 - 13:15

Contact gegevens

Website:                    www.danceforhealth.nl
Email:                        info@danceforhealth.nl