Never miss a chance to dance! – Dancing Crossing Borders

Dansen is een perfecte manier om in shape te blijven. Je krijgt een enorme lading positieve energie en je hebt niet eens door dat je intensief aan het sporten bent! 

De Dance Bootcamp bestaat uit gemakkelijke moves die iedereen kan leren. Daarbij is ons doel is om na een uur uitgeput en voldaan te zijn van het sporten, niet om een choreografie uit je hoofd te kennen. 
We combineren cardio- en krachtoefeningen, een full body work-out dus. In de choreos maken we gebruik van dumbells waardoor alle spiergroepen aan bod komen. Daarnaast maak je kennis met Latijns-Amerikaanse dansinvloeden zoals de Salsa, Chachacha, Mambo en Bachata. Kortom, een uur lang swingen en zweten op aanstekelijke Latin beats! 

SCHRIJF JE HIER IN!

PRIJZEN 

De rittenkaarten zijn geldig tot en met 29 maart!
6-rittenkaart       =       €50,-
10-rittenkaart     =       €75,-
12-rittenkaart     =        €85,- 
Losse les           =        €10,-Over Dancing Crossing Borders
De reis die ik anderhalf jaar geleden door Zuid-Amerika maakte heeft mij geïnspireerd om Dancing Crossing Borders op te richten. Als dansliefhebber zijn er zoveel heerlijke plekken in Zuid-Amerika om je tijd te spenderen! Dans is onderdeel van de cultuur en de mensen bewijzen dat je altijd en overal kunt dansen. Voornamelijk dat laatste bracht mij op het idee om mijn Dance Bootcamps in de buitenlucht te gaan geven. Op die manier wil ik het swingende straatbeeld van plekken in Zuid-Amerika ook een beetje in Amsterdam door laten klinken! 

Uiteindelijk hoop ik met deze Dance Bootcamps genoeg geld bij elkaar te sparen om opnieuw naar Zuid-Amerika te kunnen gaan. Hier wil ik doorgaan met het geven van de lessen in de vorm van vrijwilligerswerk. Om dit te kunnen realiseren verplaatsen we deze winter onze swingende heupen gewoon naar de zaal en halen we de summer vibes naar Mirror Centre!Lesrooster:

Dag

Cursus

Tijd

Maandag

Dance Bootcamp

20:30 – 21:30

Donderdag

Dance Bootcamp

20:30 – 21:30


Contact:

Website:    www.dancingcrossingborders.com
Email:       dancingcrossingborders@gmail.com
Telefoonnummer:    06 - 42022053