10, 11 en 12 november: Driedaagse workshop Fields of Grace®

Op deze drie dagen geeft Stephen weer zijn driedaagse opstellingenworkshop voor ieder die met hem wil werken aan persoonlijke en werk-gerelateerde vragen en thema’s.


De workshop is een driedaagse. Voor het proces in de groep is het belangrijk dat in ieder geval een groot deel van de groep alle drie de dagen aanwezig is. Je maakt een reis met elkaar, een vraag van de één wordt ook herkend door een ander, een rol als representant kan je heel dicht bij je eigen thema brengen, en het vertrouwen om echt de diepte in te gaan groeit, als we met dezelfde groep bij elkaar zijn.


Wat ga je meemaken als je meedoet?


·        persoonlijk, interpersoonlijk, transpersoonlijk of spiritueel werk met opstellingen

·        meer helderheid en beweging in moeilijke familiekwesties

·        antwoord op vragen over werk, relaties, lichamelijke of psychologische klachten

·        beweging en verandering op energetisch niveau, soms zonder woorden, maar altijd met een diepgaand effect

·        inzicht in je twijfels, angsten, onveiligheid en onzekerheid

·        zware energie die vast zit in je systeem komt weer in beweging

·        je ervaart meer ruimte voor jezelf, meer lichtheid in je leven en je komt meer in contact met je eigen weg, je eigen richting in het leven


Deze opstellingen-workshops zijn bedoeld voor iedereen die het fenomeen van Opstellingen eens heel anders wil meemaken. Stephen werkt op een unieke eigen wijze, met Hellinger’s model voor opstellingen en systemisch werk, NLP, Andes- en Tolteekse mystiek, en poëzie. Hij komt in Nederland sinds 2009 en heeft inmiddels een grote groep mensen in zijn workshops ontvangen en geholpen.

Deze workshop is een unieke en intense ervaring voor ieder die komt. Interessant en verrassend voor mensen met ervaring in opstellingen, voor nieuwsgierigen, en voor trainers, coaches en therapeuten.

Wie drie dagen komt krijgt zeker een “eigen” opstelling. Wie twee dagen of één dag komt heeft minder kans op een eigen opstelling, maar in de praktijk van Stephen’s workshop is gebleken dat de effecten er niet minder om zijn! Ook in het representeren van mensen en energieën in de opstelling van iemand anders, worden diepere lagen in de representant geraakt en in beweging gezet. De thema’s van de opstellingen van anderen raken vrijwel altijd ook aan eigen thema’s, zodat de diepere werking van een opstelling altijd plaatsvindt! Zeker als je alle dagen aanwezig bent werken alle opstellingen sterk door.Hoe werkt een opstelling?
Degene die een opstelling krijgt heeft een vraag over een situatie in zijn of haar leven, over een relatie met partner, ouders of kinderen, over werk of over het familieverleden. Alle soorten vragen die een vraag vanuit het hart zijn kunnen in een opstelling onderzocht worden.

Stephen kiest, als leider van de opstelling, een aantal mensen of energieën die vervolgens een plek in de ruimte krijgen. Bijvoorbeeld: de hoofdpersoon-vraagsteller (door iemand anders in de groep vertegenwoordigd), de partner van de hoofdpersoon, de ouders, en “het probleem”. Zowel mensen als energetische aspecten kunnen opgesteld worden. De representanten van deze mensen en aspecten ervaren de gevoelens en gedachten, impulsen en inspiratie van de mens of het thema wat ze tijdelijk zijn. De vraagsteller ziet en hoort van dichtbij, maar ook als observator van buiten af, wat er speelt, wat er speelde in het verleden, en hoe de beweging naar de toekomst er uit ziet. Dat brengt op een snelle en diepe manier inzichten in vragen, transformatie van gevoelens, beweging in wat geblokkeerd was.

De stijl van Stephen
Stephen verstaat als geen ander de kunst van het contact maken vanuit en met het hart, en het grote Mysterie van het bestaan.  Op een diep niveau vindt transformatie plaats. Heling van oude patronen die al generaties lang in een familie doorwerken, of heling van verstoorde bindingen met familie, teamgenoten, je cultuur, of met plaatsen of situaties kan gebeuren in een “eigen” opstelling.

Ook als je een rol vervult in een opstelling van iemand anders kan een eigen thema mee-resoneren. Omdat we op een diep energetisch niveau werken wordt duidelijk dat wat één iemand in het veld van energie raakt, iedereen raakt. Stephen’s werkwijze is het waarnemen en gezond maken van het energetisch veld, op basis van ervaring. Mentale modellen en psychologische verklaringen hebben geen grote plaats in deze manier van werken, we werken in en met energie.

De stijl van de Fields of Grace® workshops is voortgekomen uit Stephen’s ervaring met verschillende werkwijzen in het gebied van persoonlijke groei en transformatie. In zijn manier van werken vind je elementen terug uit NLP, mediation, Andes Mystiek, de Mexica-traditie, Hellinger’s (familie-) opstellingen en energetisch werk met het Zelf (Sente-center). Stephen integreert deze verschillende modellen op een heel eigen wijze. Zijn stijl in het werken met opstellingen is niet makkelijk met anderen te vergelijken: zijn scherpe inzicht en intuïtie, zijn enorme mensenkennis en liefdevol open hart maken een workshop met Stephen tot een transformerende ervaring.Hij doet dit werk al ruim 25 jaar en is een graag geziene gastdocent in diverse landen van de wereld. Deelnemers ervaren de workshops als intensief, diepgaand, en to the point.

Meer informatie over Stephen Victor vind je op zijn website www.stephenvictor.com. Hij woont met zijn vrouw in Ashland, Oregon (USA). Sinds 2009 komt Stephen één of meerdere malen per jaar naar Nederland.

Data: 10, 11 en 12 november 2017

Tijden:
9.30u tot ongeveer 17.30u. Er zijn korte pauzes en er is een langere lunchpauze. We zorgen voor koffie, thee, en iets erbij. Voor de lunch zorg je zelf. Er zijn in het Mirror Centre en in de buurt diverse mogelijkheden om lunch te halen of in een restaurant te genieten – zelf meenemen is natuurlijk ook een hele goede optie.

Tarieven:
Driedaagse workshop: €525. Vroegboekkorting tot en met 31 oktober 2017, dan: €495.
Twee dagen: €360; één dag: €185 (bij 1 of 2 dagen deelname geen vroegboekkorting).
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW. In sommige gevallen is betaling in 2 termijnen mogelijk.

 


 


 10, 11 en 12 november: Driedaagse workshop Fields of Grace®

www.stephenvictor.com.