Over ons

Drie zussen en veel spiegels

Bert Huiberts opende op 20 mei 2004 om vier minuten over acht Mirror Centre. Een eigentijds en innovatief zalencentrum met heel veel spiegels waar activiteiten plaatsvinden die bevorderen dat mensen een goede balans tussen lichaam en geest krijgen. Op welke manier is voor iedereen anders, het kan met paaldansen, maar ook door middel van mindfullnes of door een ijskoud bad in te gaan bij de Iceman. Maar er kan ook een vergadering gehouden worden of een Marokkaanse bruiloft of een Surinaams feest gevierd worden.

Tamara, Marcia en Simone namen het beheer van het Mirror Centre halverwege 2014 van hun vader over, zodat nu de tweede generatie aan het roer staat. Ze vullen elkaar aan. Waar Simone zich vooral op de achtergrond bezighoudt met de financiën en sales, tref je Marcia en Tamara juist veel op de werkvloer aan. Tamara heeft een achtergrond als hulpverlener en heeft zich in het Mirror Centre heel erg weten te ontwikkelen. Ze pakt veel verschillende zaken op en moet af en toe een beetje getemperd worden door haar zussen. Marcia is een kei gebleken in het enthousiasmeren van klanten en huurders, waar ze veel tijd in investeert, zodat iedereen tevreden is. Simone is de zakelijkste van de drie. Wat voor alle drie de zussen geldt: ze houden hun medewerkersteam klein, zodat de lijnen kort zijn en er een warm gevoel heerst binnen Mirror Centre. Ze werken samen met vijftien medewerkers en vrijwilligers met hart en ziel aan een fijne plek voor bijeenkomsten en cursussen.

Mirror Centre is non-profit, wat wil zeggen dat het centrum voldoende geld moet opbrengen, maar niet voor de winst gaat. Het moet vooral een platform voor de buurt zijn. Tamara wil in de toekomst vanuit haar achtergrond als hulpverlener projecten voor jongeren beginnen, waarvoor ze subsidie nodig kan hebben. Ze haakt aan bij Post-Oost en zoekt manieren van samenwerken met de buurt. Ook heeft ze diverse reïntegratiekandidaten een zinnige en uitdagende werkplek binnen het Mirror Centre weten te bieden. Omdat er dagelijks zoveel verschillende dingen gebeuren, worden mensen op veel manieren uitgedaagd en komen ze erachter waar hun kwaliteiten liggen.

Een sterk gevoel van saamhorigheid kenmerkt het team, van schoonmaker tot receptioniste.


Altijd al in het mooiste centrum van Amsterdam-Oost willen werken waarbinnen diversiteit in de activiteiten en events voorop staat? Kijk dan snel bij de openstaande vacatures!