verzorgd door Elfriede en Rakesh


THEMA
Een extra toevoeging aan de avond om uit te diepen.

CHAKRA DANCE JOURNEY
Een korte reis door de verschillende energie centra om je levenskracht aan te wakkeren dmv adem en beweging. De perfecte voorbereiding voor de Tantric Dance.

TANTRIC DANCE
Een contact dans van overgave en kracht tussen het Mannelijk en Vrouwelijk aspect in jezelf en van je danspartner. Een oefening om open en gegrond te zijn. Voor meer info zie Tantric Dance.

PARTY
Vrij dansen op lekkere Tantric Dance beats door een DJ.

voorverkoop mogelijk, Klik hier!

 

Tantric Dance

Tantric Dance is een dansvorm ontwikkeld door Art of Loving in 2007. Een spel tussen mannelijke en vrouwelijke energie om zo de dualiteit te ontstijgen.

Degene die danst doet dit vanuit de mannelijke energie (Shiva) en leidt de dans. De mannelijke energie is krachtig en creatief in de leiding en neemt de ander mee op avontuur in de dans. Degene die ontvangt doet dit vanuit de vrouwelijke energie (Shakti). De vrouwelijke energie is sierlijk, meegaand als water, krachtig in overgave.

In iedereen zit mannelijke- en vrouwelijke energie. Deze gaan we in de dans polariseren. Ervaren hoe het is om je helemaal vrouwelijk te voelen en opper mannelijk. Een contact-dans als spel van geven en ontvangen. Een spel van leiding nemen, platform creeeren, bewust bewegen en sturingskracht aan wakkeren (Shiva) en overgave, flexibiliteit, gratie, energie en schoonheid (Shakti).

Je bewustzijn verruimt doordat je in het nu blijft in al je bewegingen. Kortom de dans wordt een meditatie. In plaats van dat je je mee laat slepen en niet bewust bent van je eigen aandeel in de dans, blijf je observeren en zo in je kracht te komen. Tantric Dance leert je je eigen patronen te doorzien in je relatie mbt het andere geslacht. Je gaat je eigen beweegredenen doorzien en blokkades vallen weg. Ter plaatse een nieuwe beweging maken, en een einde maken aan al het oude wat je tegenhield te schitteren en om helemaal in het licht te gaan staan, dat doen we in de Tantric Dance.


 

Datum

Event

Tijd
28 mei

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00

4 juni

Tantric Dance Full Body

19:00 – 22:00

11 juni

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00

18 juni

Tantric Dance Full Body

19:00 – 22:00

25 juni

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00

Contact:

Website:          www.artofloving.nl  
Mail:                info@artofloving.nl 
Tickets:           http://artofloving.nl/cms/news-events/tantric-dance-events/amsterdam-nl