vaste groep dansers voor een langere periode
We starten de verdiepingsgroep Amsterdam op 15 januari 2018
vaste groep dansers
Als je dansend wil leren over contact met jezelf en verbinding met de ander:
Je levensenergie wilt voelen stromen.
Wilt ervaren hoe het is om volledig alert en aanwezig te zijn in je lichaam.
Jouw patronen wilt ontdekken en doorbreken die verbinding met jezelf en de ander in de weg staan.
Vrij en speels wilt worden in contact en intimiteit.
Je jouw mannelijke en vrouwelijk kwaliteiten wilt ontdekken, omarmen en integreren in je dagelijks leven.


Ontdekkingsreis
Gedurende 10 maanden komen we éénmaal per maand in een vaste groep bij elkaar. In deze groep, is er alle ruimte om diepgaand te ontdekken hoe het is om helemaal aanwezig te zijn met alles wat er in je is. Kracht, liefde, angst, boosheid, frustratie, lust, sensualiteit.

Je mannelijke kwaliteiten zoals als leiding nemen, doelgericht zijn. Je vrouwelijk kwaliteiten zoals ontvankelijkheid en overgave. Durf je dit alles er te laten zijn, ook in contact met de ander. Kan je dit ook van de ander ontvangen en kan je dan bij jezelf blijven?

Je gaat ontdekken wat er gebeurt in jou als de ander dichtbij komt of juist afstand neemt. Kun je zien dat wat jij ervaart en ziet bij de ander, ook in jou is? En wat betekent dat in de dans? In contact en in je dagelijks leven? Kun je vrij worden van oordelen en projecties? Om zo te ontdekken wat er werkelijk is in het moment.

PROGRAMMA
19:00 - 19:30 Opening en Intro
19:30 - 19:45 Uit je hoofd in je lijf
19:45 - 20:00 Oefening ter introductie van het thema
20:00 - 21:40 Tantric Dance ter verdieping
21:40 - 22:00 Delen van ervaringen

Data
In deze Verdiepingsgroep komen we 10 keer bij elkaar van januari t/m juni 2018.
15 januari, 19 februari, 5 maart, 19 maart, 9 april, 23 april, 14 mei, 28 mei, 11 juni en 25 juni 2018. Speciale vrouwencirkel op 23 mei 2018.

Voor wie?
Je hebt ervaring met Tantric Dance en hebt gevoel voor leiden en volgen in de dans. Je voelt een diep verlangen om het leven te omarmen en er voor te gaan. En je voelt commitment om helemaal aanwezig te zijn bij jezelf en in het contact met de ander. Ook wil je jezelf inbrengen in de groep. Verder vragen we dat je er elke avond bij kunt zijn. Deze groep is echt bedoeld voor mensen die meer over zichzelf willen ontdekken. Voor mensen die voelen dat ze alles willen omarmen wat er in hen is. En die de Tantric Dance willen gebruiken om verder te groeien. Voel jij je aangesproken, neem dan contact op met esther@artofloving.nl

Voorwaarde voor deelname:
Graag willen we ervaren of je voldoende kunt leiden en volgen in de dans zodat we met elkaar de diepte in kunnen gaan. Dat betekent dat we graag eerst met je willen dansen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden: Zie de agenda. Geef je van te voren even op voor proefdansen Verdiepingsgroep bij esther@artofloving.nl. WIL JE MEEDOEN, KOM DAN NAAR EEN VAN DEZE EVENTS!

Prijs
€275,- (€27,50 per keer)
Voor dit evenement is alleen voorverkoop.
Er is plaats voor maximaal 24 deelnemers, aanmelding en betaling is nodig voor deelname!
Vol = Vol

Begeleiding
De avond wordt begeleid door Esther en bij diverse avonden ook door Rakesh.

Kennismaking
Er is geen intro groep of (gratis) kennismaking groep. Daar zijn genoeg andere evenement voor.


 

Tantric Dance

Tantric Dance is een dansvorm ontwikkeld door Art of Loving in 2007. Een spel tussen mannelijke en vrouwelijke energie om zo de dualiteit te ontstijgen.

Degene die danst doet dit vanuit de mannelijke energie (Shiva) en leidt de dans. De mannelijke energie is krachtig en creatief in de leiding en neemt de ander mee op avontuur in de dans. Degene die ontvangt doet dit vanuit de vrouwelijke energie (Shakti). De vrouwelijke energie is sierlijk, meegaand als water, krachtig in overgave.

In iedereen zit mannelijke- en vrouwelijke energie. Deze gaan we in de dans polariseren. Ervaren hoe het is om je helemaal vrouwelijk te voelen en opper mannelijk. Een contact-dans als spel van geven en ontvangen. Een spel van leiding nemen, platform creeeren, bewust bewegen en sturingskracht aan wakkeren (Shiva) en overgave, flexibiliteit, gratie, energie en schoonheid (Shakti).

Je bewustzijn verruimt doordat je in het nu blijft in al je bewegingen. Kortom de dans wordt een meditatie. In plaats van dat je je mee laat slepen en niet bewust bent van je eigen aandeel in de dans, blijf je observeren en zo in je kracht te komen. Tantric Dance leert je je eigen patronen te doorzien in je relatie mbt het andere geslacht. Je gaat je eigen beweegredenen doorzien en blokkades vallen weg. Ter plaatse een nieuwe beweging maken, en een einde maken aan al het oude wat je tegenhield te schitteren en om helemaal in het licht te gaan staan, dat doen we in de Tantric Dance.

Datum

Event

Tijd
28 mei

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00

4 juni

Tantric Dance Full Body

19:00 – 22:00

11 juni

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00

18 juni

Tantric Dance Full Body

19:00 – 22:00

25 juni

Tantric Dance verdiepingsgroep

19:00 – 22:00Contact:

Website:          www.artofloving.nl  
Mail:                info@artofloving.nl 
Tickets:           http://artofloving.nl/cms/news-events/tantric-dance-events/amsterdam-nl