Body Art

Body Art in het Mirror Centre:


Monique van Body Art opende in 1997 de eerste bodypaintwinkel van Nederland. Werd in 2003 kampioen van Nederland, eindigde in de top van de beste van de wereld en reisde met haar bodypaintwerk de hele wereld over als bodypainter en als jurylid. Haar muur was bekleed met krantenartikels en interviews. In het Mirror Centre kwamen diverse bekende Nederlanders en filmploegen al bij haar langs (Manuel Broekhuis ging in gebodypainte smoking naar de première van zijn eerste film), Patty Brard nam tijdelijke tattoos voor het programma Sterren springen, AT-5 kwam voor een voorspellende tattoo & interview, Gordon fans wilden een tijdelijke tattoo etc.

Body Art is er voor: 

·         Bodypaints en fotoshoot

·         Bodypaint voor uitgaansfeesten

·         Bellypaints voor geboortekaartje (& babyshowerparties)

·         Workshops tijdelijke tattoeages maken (Ook voor groepsuitjes)

·         Workshops henna tattoo (Ook voor groepsuitjes)

·         Visagie & hairstyling

(Prijzen en werktijden op aanvraag)

 

Speciaal voor kids (meiden party rond de 10 jaar)

Vier je verjaardag in de sferen van 1001 nacht. Voor  €150,- all in mag je 5 a 6 vriendinnen meenemen, jullie gaan in de visagie & hairstyling, krijgen een welkomstdrankje & 1001 nacht taartje, er is een verkleedkist en uiteindelijk vliegen jullie weg op een vliegend tapijt.

Mirror Centre krijgt een eetbare binnentuin:
Dit voorjaar gaan de voorbereidingen van start. Mirror Centre gaat het voorbeeld worden voor de nieuwe vorm van tuinieren. Alle bloemen en kruiden in de binnentuin worden eetbaar of geschikt om zalf, tinctuur, likeur, zeep, shampoo van te maken. Een tuin van nu is er niet alleen om mooi te zijn, maar we gaan terug naar af, zoals de natuur ooit was bedoeld:

·         De tuin is dan ook geschikt voor fotografen om close up fotografie van bloemen planten en insecten te kunnen maken

·         In en om de tuin worden afhankelijk van het seizoen op verzoek ook mini workshops of lezingen gegeven

·         Verkoop van eetbare plantenzaadjes

·         Vers geplukte of gedroogde kruidenthee aan de bar Contact

Website:        www.bodypaint-bodyart.nl

Telefoonnummer: 06-22178608Moniek