Mirror Centre Zaalverhuur

Sinds 2004 is het Mirror Centre een unieke ontmoetingsplek in Amsterdam Oost voor workshops, trainingen en lessen zoals dans, yoga en meditatie. Het Mirror Centre beschikt over 9 zalen, drie therapieruimtes en een gezellige binnentuin. De unieke en open sfeer zorgt ervoor dat onze zalen uitstekend geschikt zijn voor verhuur voor trainingen, evenementen en workshops. Ook voor zakelijke doeleinden lenen de ruimtes van het Mirror Centre zich goed. Wij beschikken over professionele audio-, video- en lichtapparatuur zodat iedere gewenste sfeer kan worden gecreëerd. U kunt er bovendien voor kiezen om catering door ons te laten verzorgen, of dit zelf te doen.


“Het Mirror Centre beschikt over de mooiste zalen van Amsterdam welke geheel naar smaak en sfeer ingericht kunnen worden.”


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen het Mirror Centre? Bekijk onze zalen hieronder, vraag een vrijblijvende offerte aan of bel van maandag t/m donderdag van 09:00 - 17:00 met Deborah de Vries op (020) 468 6415


Lunazaal


Lees meer

Tuinzaal

Lees meer

Bovenzaal

Lees meer

Lounge

Lees meer

Benedenzaal

Lees meer

Wittezaal

Lees meer

Openzaal

Lees meer

Spiegelzaal

Lees meer

Grotezaal

Lees meer

Verdezaal

Lees meer