BarreConcept Nederland
BarreConcept is de nieuwste fitnessrage die de afgelopen jaren in hoog tempo de wereld veroverde. Na UK, Australië en Canada is deze ballet workout al 3 jaar te volgen bij BarreConcept Nederland. BarreConcept Nederland is opgericht door oud-danseres Amber van Hardeveld, die inmiddels samen met andere professionele docenten lessen op verschillende locaties in Amsterdam geeft.


The total workout
Houding, elegantie van ballet – Precisie van Pilates – Lenigheid en kracht van yoga – Conditie van een cardiotraining. 

De verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende en lekkere workout op energieke muziek. De focus ligt op het vormen van de spieren en het verbeteren van balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze workout levert indrukwekkende resultaten: je tovert je lichaam om tot een echt dansers lichaam. 

Iedereen kan het!
Deze dans-workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat. 


Schedule

Donderdag

 

Barre

 

18:30 – 19:30 

 

Contact

Website    www.barreconceptnederland.nl

E-mail       barreconceptnederland@gmail.com

Telefoon   06 12 89 07 74

 

Kosten

Proefles:          €8,00
Losse les:        €14,50
6-rittenkaart:   €78,00             (2 maanden geldig)
10-rittenkaart: €120,00           (4 maanden geldig)
Barre Sokken: €6,95

Betaling en reservering
BarreConcept Nederland werkt met een online reserveringssysteem, waarop het rooster is aangegeven en u lessen kunt boeken via een online betalingssysteem dat werkt via iDEAL. 
Klik hier om je les te boeken! Tot in de les!