Maureen Kramer Dans & Ballet Amsterdam 
Maureen Kramer dans & ballet Amsterdam verzorgt dansstijlen in uiteenlopende lessen jazzballet, klassiek ballet, spitzen en bodyshape voor jong en oud. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding en dansplezier staat centraal. Alle lessen worden gegeven door gediplomeerde en ervaren docenten.

Bodyshape:

Voor vrouwen, die hun lichaam in shape willen houden, maar geen zin hebben in moeilijke danspassen, of in een sportcentrum. Door verantwoorde opbouw van de lessen train je het hele lichaam. Afwisselende muziek zorgt voor een extra stimulans om lekker aan de conditie te werken. De lessen beginnen met een korte warming-up en een half uur combinatieoefeningen, die de conditie opbouwen. Vervolgens spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam en een cooldown.

Lyrical Jazz: 

Via een warming-up werken we aan spierversterking, waarin het hele lichaam aan bod komt in een mix van verschillende dansdisciplines en danscombinaties, voor volwassenen die plezier in dansen hebben en die meer willen dan aerobics of fitness. Tijdens de les wordt gewerkt aan zeer gevarieerde danscombinaties, op basis van wat langzamere choreografieën, die leiden tot dynamische moderne dansen.

Proefles:

Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Vraag vooraf wel advies.
Schedule

Woensdag

 

 

Vrijdag

 

 

 

Body Shape

Lyricall Jazz

 

Body Shape

 

 

19:00 – 20:00

20:00 – 21:00

 

09:45 - 10:45

 

Contact

Website       www.maureenkramer.nl

E-mail          maureen.kramer@chello.nl

Telefoon      06 27 11 08 00