Dance For Health 

Danslessen voor mensen met Parkinson. 

Wil jij je fysiek en mentaal lekkerder voelen, maar denk je dat dit niet meer mogelijk is? Dance for Health zet mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. 

Parkinson kan het gevoel van contact met je lichaam verstoren. Veel gangbare bewegingen zoals lopen, schrijven, iets vastpakken, die de meeste mensen als vanzelfsprekend ervaren, worden moeilijker en dat heeft grote invloed in het dagelijks leven.

De Dance for Health programma’s combineren kennis en specifieke ervaring uit de moderne dans, klassiek ballet en fysiotherapie. Door middel van dans, muziek en verbeeldingskracht werken we aan balans, flexibiliteit, kracht, coördinatie en houding. In de fysieke training wordt ook je creativiteit geprikkeld, zodat je je eigen kracht en mogelijkheden kunt (her)ontdekken, waardoor je je energieker, fitter en beter gaat voelen. 

Lidmaatschap
Voor de lessen bieden we een lidmaatschap van € 35,00 per maand. Daarnaast hebben we een partnerlidmaatschap voor twee personen van € 55,00 per maand. Dit geldt voor partners, mantelzorgers, vrienden of familie, die jou als danser vergezellen. Met beide lidmaatschappen kun je onbeperkt danslessen volgen. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Dance for Health,
www.danceforhealth.nl.

Nieuwsgierig
Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Kijk op www.danceforhealth.nl voor meer informatie.


Schedule

Vrijdag

 

 

 

Dance for Health

 

Dance for Health

 

 

12:00 – 13:15

 

 

13:45 – 15:00

 

Contact

Website       www.danceforhealth.nl

E-mail          info@danceforhealth.nl