Dansstudio Elvira – Klassiek Ballet & Streetdance

Aanmelden kan uitsluitend per cursus. Het volgen van een proefles is niet mogelijk, wel bent u welkom om te komen kijken bij de open les. Wil je niet voor de huidige cursus aanmelden, maar wel op de hoogte gehouden worden, wanneer er weer een cursus start, of er een open les is? Meld je je dan aan voor de nieuwsbrief via de aanmeldsite. Klik hier om door te gaan naar de aanmeldsite.

Peuterdans (2 ½ - 4 jaar)
In de peuterdansles staat plezier in bewegen voorop. Op speelse wijze wordt de motoriek en muzikaliteit van de peuter gestimuleerd. Eenvoudige klassieke balletoefeningen worden afgewisseld met speelse dansexpressie opdrachten aan de hand van thema's zoals de dierentuin, het circus en de seizoenen. 

Kleuterdans (4-6 jaar)
Tijdens de kleuterdanslessen wordt de basis van het klassieke ballet eigen gemaakt. In deze les is er veel ruimte voor vrije expressie. Daarnaast dansen we op vrolijke muziek van K3, Junior Songfestival en andere hits. 

Kinderdans (6-8 jaar)
De les voor kinderen begint met een swingende warming up op populaire muziek. Balletoefeningen zorgen voor verbetering van de houding, coördinatie en lenigheid.

Tienerdans (9-13 jaar)
In deze afwisselende les komt zowel streetdance, jazz-dance als ook klassiek ballet aan bod. Klassiek ballet vormt de basis voor andere danssoorten, daardoor zijn deze lessen zeer geschikt voor de danser in spé. Streetdance zorgt voor een goede conditie en sterke spieren. 

Nieuwe leerlingen
Er is nog beperkt plek vrij bij de kinder- en tienerdanslessen op zaterdag! Om aan te melden kun je een e-mail sturen naar: info@dansstudio-elvira.nl 

Algemene voorwaarden
De inschrijving voor de lessen is pas geldig na betaling van het cursusgeld. Het volgen van de lessen geschiedt geheel voor eigen risico. Per cursus dien je je kind opnieuw in te schrijven. Alleen als de her-inschrijving vóór de gestelde datum ontvangen is, blijft de plek beschikbaar voor je kind. Wisselen van les kan alleen in overleg met de docente. Bij afwezigheid van de docente, door ziekte of overmacht, zal de les gegeven worden door een vaste invaldocente. Indien dit niet mogelijk is, zal de les komen te vervallen. Bij uitval van meer dan 2 lessen per cursus zal er een inhaalles worden aangeboden
.Schedule

Zaterdag

 

 

 

Peuterdans 2,5 – 4 jr

Peuterdans 2,5 – 4 jr

Kleuterdans 4 – 6 jr

Kinderdans 6 – 8 jr

Kleuterdans 4 – 6 jr

Tienerdans 8 – 13 jr


 

09:30 – 10:00

 

10:00 – 10:30

 

10:30 – 11:15

 

11:15 – 12:00

 

12:00 – 12:45

 

12:45 – 13:30

Contact

Website       www.dansstudio-elvira.nl

E-mail          info@dansstudio-elvira.nl