SALSA & BACHATA SOLO VOOR VROUWEN

Wil jij de Bachata en Salsa leren, maar je hebt geen danspartner of je wilt het zonder een danspartner leren? Feminity heeft een leuke combinatiecursus Salsa solo & Bachata solo ontwikkeld waarin je beide dansen in 10 lesweken kunt leren. Na afloop van de cursus ben je ook in staat om met een partner te kunnen dansen! Bij de Bachata solo leer je de basispassen, technieken, ladystyling en diverse oefeningen van de verschillende stijlen van de Bachata, zoals Bachata Sensual, Bachata Tango, Romantica en Bachata Dominicana. Er wordt ook aan een leuke choreografie gewerkt, dus ook ervaren danseressen zijn welkom! Zie hier een voorbeeld van een Bachata solo choreografie:
Danslessen voor vrouwen bij Feminity

Feminity, dans, ontspanning en beauty centre, is de eerste dansschool die zich met een breed en gevarieerd aanbod alleen op vrouwen richt.Binnen Feminity omarmen de Latijns – Amerikaanse en de Oosterse cultuur elkaar. Een zuiver evenwicht tussen dans & passie met rust & schoonheid.Voor in Amsterdam bieden wij momenteel een divers aanbod in verschillende dansstijlen voor vrouwen. Wij zijn ook beschikbaar voor het geven van workshops, privélessen e.d. Zie onze website voor meer informatie. Wij werken met zeer ervaren gecertificeerde docenten, die met geduld en veel plezier de diverse cursussen verzorgen.

 

Onze missie Feminity wil dat vrouwen gelukkiger worden door hen te leren het mooiste en beste uit zichzelf te halen met dans, beweging en beauty activiteiten gericht op plezier, spiritualiteit en ontspanning, waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt versterkt. Voor meer informatie zie: www.feminity.nl en onze facebook pagina: www.facebook.com/feminity.nl

 SALSA SOLO & BACHATA SOLO VOOR VROUWEN

Praktische informatie seizoen april - juli 2018:

    -          Start 12 weekse cursus: woensdag 12 september 18:00 – 19:00

    -          Er is een gratis proefles op donderdag 6 september om 21.15 tot 22:10 uur. Aanmelden daarvoor is niet nodig.

    -          Tarief: € 130,- voor 12 lessen van 1 les uur per week.

    -          Proefles op de dag van de proefles is gratis. Een proefles na de gratis proefles kost € 15,- voor een losse proefles.

    **Kortingen vroeg-boek acties**

    -          bij inschrijving én betaling vóór 18 augustus 2018 geldt er een korting van € 10,- per persoon.

    -          Bij inschrijving én betaling tussen 19 en 26 augustus 2018 geldt er een korting van € 5,- per persoon.

    -          Wanneer je je inschrijft voor 2 of meerdere cursussen dan geldt voor iedere 2e cursus een korting van € 20,- per persoon.

    -          Studenten korting € 10,-

    -          Kortingen gelden niet in combinatie met elkaar. De hoogste korting geldt.

 

Inschrijven cursus:

Inschrijvingen via: http://www.feminity.nl/inschrijfformulier.html.

Bankrekening nummer kun je vinden in de automatische bevestigingsmail. Mocht je deze niet zien kijk dan bij je spam.