TAHITI & HULA DANCE FOR LADIES IN AMSTERDAM
Ladies, do you want to learn how to move your hips in a way you have never known?

Tahiti (Ori) en Hawaiian (Hula) dans zijn prachtige gracieuze dansstijlen waarin verhaalvertelling en krachtige heupbewegingen naar voren komen.Natuur, mythologie en cultuur zijn centrale thema's van deze prachtige en artistieke dansen.Tahiti dance is een traditionele, sierlijke, verleidelijke en intensieve vrouwelijke dans waarbij de bewegingen van de heupen en armen centraal staan. Op prachtige drumbeats leer jij diverse mooie en intensieve heupbewegingen en daarnaast ook vele mooie andere sierlijke vrouwelijke bewegingen. Bij Hula worden de armbewegingen vaak gebruikt voor de symboliek en bij Tahiti dance staan de heup bewegingen meer bekend om de verhaal vertelling. In 10 weken leer je diverse technieken van beide dansen en daarnaast mooie choreografieën! Ben je alvast nieuwsgierig geworden? Zie hier een voorbeeld van de Tahiti (ori) dans en Hulda dance:


Danslessen voor vrouwen bij Feminity

Feminity, dans, ontspanning en beauty centre, is de eerste dansschool die zich met een breed en gevarieerd aanbod alleen op vrouwen richt.Binnen Feminity omarmen de Latijns – Amerikaanse en de Oosterse cultuur elkaar. Een zuiver evenwicht tussen dans & passie met rust & schoonheid.Voor in Amsterdam bieden wij momenteel een divers aanbod in verschillende dansstijlen voor vrouwen. Wij zijn ook beschikbaar voor het geven van workshops, privélessen e.d. Zie onze website voor meer informatie. Wij werken met zeer ervaren gecertificeerde docenten, die met geduld en veel plezier de diverse cursussen verzorgen.

 

Onze missie Feminity wil dat vrouwen gelukkiger worden door hen te leren het mooiste en beste uit zichzelf te halen met dans, beweging en beauty activiteiten gericht op plezier, spiritualiteit en ontspanning, waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt versterkt. Voor meer informatie zie: www.feminity.nl en onze facebook pagina: www.facebook.com/feminity.nl

 

TAHITI & HULA DANCE VOOR VROUWEN

Praktische informatie seizoen 2018:

    -          Start 12 weekse cursus: donderdag 13 september 19:15 – 20:15

    -          Er is een gratis proefles op donderdag  6 september 2018 om 17:55 tot 18.40 uur. Aanmelden daarvoor is niet nodig.

    -          Tarief: € 130,- voor 12 lessen van 1 les uur per week.

    -          Proefles op de dag van de proefles is gratis. Een proefles na de gratis proefles kost € 15,- voor een losse proefles.

    **Kortingen vroeg-boek acties**

    -          bij inschrijving én betaling vóór 18 augustus 2018 geldt er een korting van €10,- per persoon.

    -          Bij inschrijving én betaling tussen 19 en 26 augustus 2018 geldt er een korting van € 5,- per persoon.

    -          Wanneer je je inschrijft voor 2 of meerdere cursussen dan geldt voor iedere 2e cursus een korting van € 20,- per persoon.

    -          Studenten korting € 10,-

    -          Kortingen gelden niet in combinatie met elkaar. De hoogste korting geldt.


Inschrijven cursus:

Inschrijvingen via: http://www.feminity.nl/inschrijfformulier.html
Bankrekening nummer kun je vinden in de automatische bevestigingsmail. Mocht je deze niet zien kijk dan bij je spam.