Barre

BarreConcept is de nieuwste fitnessrage die de afgelopen jaren in hoog tempo de wereld veroverde. Na UK, Australië en Canada is deze ballet workout al 3 jaar te volgen bij BarreConcept Nederland. BarreConcet Nederland is opgericht door oud-danseres Amber van Hardeveld, die inmiddels samen met andere professionele docenten lessen op verschillende locaties in Amsterdam geeft.

Total workout

Houding, elegantie van ballet – Precisie van Pilates – Lenigheid en kracht van Yoga – Conditie van een cardio training

De verschillende aspecten worden gecombineerd tot een uitdagende en lekkere workout op energieke muziek. De focus ligt op het vormen van de spieren en het verbeteren van balans, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. Deze workout levert indrukwekkende resultaten: je tovert je lichaam om tot een echt dansers lichaam.

Iedereen kan het

Deze dans-workout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat.

Meedoen aan deze les?

Kosten

Proefles: € 8,-

Losse les: € 14,50

6 lessen: € 78,- (2 maanden geldig

10 lessen: € 120,p (4 maanden geldig

Barre Sokken: € 6,95

Get in touch!

E-mail: barreconceptnederland@gmail.com

Website: www.barreconceptnederland.nl

Telefoon: 06 12 89 07 74

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!