Dance Connects Community

MODERNE DANS 60+ bij Dance Connects Community is een les vol dans, muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Iedereen van 60 tot 100+ kan meedoen, ongeacht ervaring of conditie. Wees welkom en dans mee!
Bewegen geeft je een goed gevoel en je ontmoet buut- en stadsgenoten. In de les werk je aan houding, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen. Daarnaast is er aandacht en tijd voor danstechniek en improvisatie.
Moderne dans 40+ door Sophia van der Putten
De lessen Moderne dans zijn geschikt voor iedereen vanaf 40 jaar. Je ontwikkelt je lichamelijke expressie via lichamelijk- en ruimtelijk bewustzijn, muzikaliteit en coördinatie. De lessen dragen bij aan conditie en flexibiliteit. Je ontdekt de aanzet van bewegingen en leert gebruik te maken van dynamiek, energieverdeling en ontspanning. Hiermee gaan we voorbij het reproduceren van vormen (pasjes), zodat we ervaren dat we dansen.
Voor deze lessen is danservaring niet nodig. Sophia biedt individuele uitdagingen, zodat iedereen zijn eigen proces kan volgen. Juist door uitwisseling in ervaring  inspireren we elkaar.
Foto: Kim Doeleman
Foto: Marieke Josselet

Meedoen aan deze les?

Kosten

4- lessenkaart
Stadspas groene stip = €15,-
Stadspas blauwe ruit = €45,-
Regulier = 55,-

8- lessenkaart
Stadspas groene stip = €25,-
Stadspas blauwe ruit = €85,-
Regulier = 100,-

12- lessenkaart
Stadspas groene stip = €30,-
Stadspas blauwe ruit = €115,-
Regulier = 135,-

Aanmelden 60+ lessen

Aanmelden 40+ lessen

Get in touch!

E-mail: info@danceconnects.nl
Telefoon: +31 (0)6 19 16 49 26

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!