Dansstudio Elvira

Peuterdans (2,5 – 4 jaar)

In de peuterdansles staat plezier in bewegen voorop. Op speelse wijze wordt de motoriek en muzikaliteit van de peuter gestimuleerd. Eenvoudige klassieke balletoefeningen worden afgewisseld met speelse dansexpressie opdrachten aan de hand van thema’s zoals de dierentuin, het circus en de seizoenen.

 

Kleuterdans (4-6 jaar)

Tijdens de kleuterdanslessen wordt de basis van het klassieke ballet eigen gemaakt. In deze les is er veel ruimte voor vrije expressie. Daarnaast dansen we op vrolijke muziek van K3, Junior Songfestival en andere hits.

 

Kinderdans (6-8 jaar)

De les voor kinderen begint met een swingende warming up op populaire muziek. Balletoefeningen zorgen voor verbetering van de houding, coördinatie en lenigheid.

 

Tienerdans (9-13 jaar)

In deze afwisselende les komt zowel streetdance, jazz-dance als ook klassiek ballet aan bod. Klassiek ballet vormt de basis voor andere danssoorten, daardoor zijn deze lessen zeer geschikt voor de danser in spé. Streetdance zorgt voor een goede conditie en sterke spieren.

Meedoen aan deze les?

Get in touch!

E-mail: info@dansstudio-elvira.nl
Website: www.dansstudio-elvira.nl

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!