Feminity

Feminity, dans, ontspanning en beauty centre, is de eerste dansschool die zich met een breed en gevarieerd aanbod alleen op vrouwen richt. Binnen Feminity omarmen de Latijns-Amerikaanse en de Oosterse cultuur elkaar. Een zuiver evenwicht tussen dans & passie met rust & schoonheid. Voor in Amsterdam bieden wij momenteel een divers aanbod in verschillende dansstijlen voor vrouwen. Wij zijn ook beschikbaar voor het geven van workshops, privélessen e.d. Zie onze website voor meer informatie. Wij werken met zeer ervaren, gecertificeerde docenten, die met geduld en veel plezier de diverse cursussen verzorgen.

Feminity wil dat vrouwen gelukkiger worden door hen te leren het mooiste en beste uit zichzelf te halen met dans, beweging en beauty activiteiten gericht op plezier spiritualiteit en ontspanning, waardoor de balans tussen lichaam en geest wordt versterkt.

Goddess Bellydance

Feminity introduceert met veel liefde de geboorte van dit unieke women empowerment programma. In 9 lesweken van 75 minuten per keer ga je verschillende Archetypen van Godinnen leren belichamen. Dit leer je onder andere doo middel van traditionele Orientaalse Buikdans, Drumsolo, wat invloeden uit de Tribal Bellydance en daarnaast specifieke Godinnen dansbewegingen die zelf zijn ontworpen door Maartje Sunaya.

Kizomba solo voor vrouwen

Wil jij de Kizomba leren, maar je hebt geen danspartner of je wilt het zonder een danspartner leren? Feminity heeft een uniek Kizomba Solo programma! Kom en leer alle (basis)passen, technieken en ladystyling zonder danspartner. Na afloop van de cursus ben je ook in staat Kizomba met een partner te dansen!

Twerk Dance Workout

Ladies, do you want a booty-licious-booty?

Heb jij altijd al willen leren hoe je kunt Twerken? Of wil je op een leuke sportieve wijze kunnen twerken? Wil je leren schudden, bouncen en kunnen bewegen op een manier die je nooit hebt gekend? Met een Twerk Dance Workout wordt men fitter en krijgt men mooie sexy en strakke billen.

Zouk Ladystyling Amsterdam

Zouk is de romantische versie van de Braziliaanse lambada. De dans herken je door de vele flow bewegingen, body rolls en hairmovements.
In 9 lesweken leer je alle basis en technieken van de Zouk en daarnaast leer je een hoop prachtige ladystyling technieken.
Tevens zul je ook een paar prachtige choreografieën leren waarin je naast Zouk ook deze dans leert combineren met Goddess Bellydance en moderne dans.

Deze cursus is ook interessant voor iedere vrouw die interesse heeft om zich meer te verdiepen in de Feminine Flow dance. Deze dansstijl is hier zeer geschikt voor, de dans is heel vrouwelijk en leert je om meer in contact te maken met je sensuele Goddelijke energie.
Daarnaast is het ontzettend goed voor je lichaam door de vele flow bewegingen van de Zouk , maar ook de meer beheerste bewegingen van de Bellydance die je later zult leren combineren bij de choreografieën .
Hierdoor krijg je ook meer beheersing over je lichaam. Ook heel goed voor vrouwen met rugklachten, bekkenboden klachten en voor vrouwen die veel in hun hoofd zitten.

Meedoen aan deze les?

Kosten

€ 122,- voor 9 lessen van 1 lesuur per week

Let op! Je inschrijving is pas compleet bij inschrijving én betaling!

Acties en kortingen

Bij inschrijving én betaling vóór 23 december 2019 geldt er een korting van € 20,- per persoon.

Bij inschrijving én betaling tussen 23 december en 31 december 2019 geldt er een korting van € 10,- per persoon.

Wanneer je je inschrijft voor 2 of meerdere cursussen dan geldt voor iedere 2e cursus een korting van € 20,- per persoon.

Studenten korting € 10,-

Let op: De kortingen gelden niet in combinatie met elkaar. De hoogste korting geldt.

Get in touch!

E-mail: info@feminity.nl

Website: www.feminity.nl

Telefoon: 06 22 88 05 60

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!