Intuïtieve Ontwikkeling & Energiewerk door Sandra Schot

In haar sessies krijg je handvatten om jouw eigen bewustwording, energiesystemen en zelfhelend vermogen te ervaren en te ontdekken. Je wordt je meer bewust van je intuïtie en energiesystemen. Je krijgt inzichten en handvatten om toegang te krijgen tot jouw intuïtie, je eigen “signalen” te herkennen en om de mogelijkheden ervan te ontdekken.

Bij Energiewerk gaat het om veranderingen in de energiebalans en het biedt diverse behandelingsmethoden om blokkades op te sporen, energie te zuiveren en (emotionele en lichamelijke) verstoringen te verwijderen. Verschillende aspecten uit haar praktijk komen tijdens de sessies ook ter sprake, want haar sessies worden aangepast aan de behoeftes van de deelnemers.

Haar individuele consulten omvatten o.a. bewustzijnsontwikkeling, energiewerk, zelfgenezend bewustzijn en intuïtieve ontwikkeling tijdens de zwangerschap.

Sandra Schot biedt met haar consulten diepgaande bewustzijnscoaching aan naar de kern van je ziel en creëert samen met de cliënt meer duidelijkheid over je werkelijke zelf, je persoonlijkheid, gedachte- en gedragspatronen en gevoelens. Hiermee word je ondersteund om meer in je eigen essentie te gaan staan. Tevens kom je meer te weten over je eigen essentie-energie, jouw specifieke kernkwaliteiten en waarvoor jij hier bent.

Meedoen aan deze les?

Lessen aankomend seizoen:

Maandag 23 september  19:00 – 21:00
Maandag 21 oktober       19:00 – 21:00
Maandag   4 november   19:00 –  21:00
Maandag 18 november   19:00 – 21:00
Maandag   2 december   19:00 – 21:00
Maandag 16 december   19:00 – 21:00

Get in touch!

E-mail: info@mirrorcentre.nl
Telefoon: +31 (0) 20 694 25 15

Voor € 12,50 ben jij zeker van jouw plekje in deze workshop!

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!