Jake’s Dance Factory

Jake’s Dance Factory is begonnen in 1998

Vanaf dat moment zijn we begonnen met dansen en lesgeven, zoals we nu allemaal op tv zien bij de bekende tv-programma’s, zoals So You Think You Can Dance. Attitude en Groove (Groove betekent ‘de expressie en gevoel in je techniek’) zijn de Jake Dance stijl, gecombineerd met techniek en lichaamscontrole!

 

Dat is wat je leert bij Jake’s Dance Factory, ‘The School of Hard Knocks’!

Ook hebben onze dansers gechoreografeerd voor So You Think You Can Dance, Top of the Pops en andere televisiestations, programma’s en productiecampagnes. Eveneens staan onze dansers vooraan in de rij bij de afterparties van internationale artiesten, zoals Justin Timberlake, Usher & Alicia Keys.

Om alle dansers all-round en up to date te houden met internationale dansstijlen, organiseert Jake vele master classes, workshops, battles en evenementen met internationale choreografen.

Meedoen aan deze les?

Get in touch!

E-mail: jakesdfactory@gmail.com
Website: www.jakesdancefactory.com

Jake’s Dance Factory biedt verschillende lessen aan bij het Mirror Centre. Van Dancehall, tot streetdance en van jong tot oud. Bekijk de agenda voor het meest up-to-date rooster van Jake’s Dance Factory

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!