La Esquina Cubana

La Esquina Cubana, wat in het Nederlands “De Cubaanse Hoek” betekent, is een dansschool waar je Cubaans kan leren dansen. In Amsterdam en in Hoorn. Cuba is het land van de dans en de muziek. De moeder van de Salsa, de Mambo, de Chachacha, de Son en natuurlijk nog veel meer Latijns-Amerikaanse ritmes.

Naast het geven van danslessen organiseren wij ook leuke Cubaanse feestjes, workshops en dans-demonstraties. Tevens organiseren wij twee keer in het jaar Cuban Dance bootcamps en reizen wij met de cursisten af naar Santiago de Cuba, om het échte Cuba te ontdekken. Kortom: Cuba is onze passie en die willen wij met iedereen delen!

Meedoen aan deze les?

Aanmelden

Get in touch!

E-mail: info@laesquinacubana.nl
Website: www.laesquinacubana.nl
Telefoon: 06 472 0 00 88

La Esquina Cubana biedt verschillende lessen aan bij het Mirror Centre. Bekijk de agenda voor het meest up-to-date rooster van La Esquina Cubana!

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!