Maureen Kramer

De Bodyshape lessen starten dit seizoen per 2 september 2020! 

Maureen Kramer dans & ballet Amsterdam verzorgt dansstijlen in uiteenlopende lessen jazzballet, klassiek ballet, spitzen en bodyshape voor jong en oud. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten. Er is veel aandacht voor individuele begeleiding en dansplezier staat centraal.

Bodyshape

Voor vrouwen die hun lichaam in shape willen houden, maar geen zin hebben in moeilijke danspassen, of in een sportcentrum. Door verantwoorde opbouw van de lessen train je het hele lichaam. Afwisselende muziek zorgt voor een extra stimulans om lekker aan de conditie te werken. De lessen beginnen met een korte warming-up en een half uur combinatie-oefeningen, die de conditie opbouwen. Vervolgens spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam en een cooldown.

Lyrical Jazz

Via een warming-up werken we aan spierversterking, waarin het hele lichaam aan bod komt in een mix van verschillende dansdisciplines en danscombinaties, voor volwassenen die plezier in dansen hebben en die meer willen dan aerobics of fitness. Tijdens de les wordt gewerkt aan zeer gevarieerde danscombinaties, op basis van wat langzamere choreografieën, die leiden tot dynamische moderne dansen.

Meedoen aan deze les?

Het is altijd mogelijk om een proefles te volgen. Vraag wel vooraf om advies.

Get in touch!

E-mail: maureen.kramer@chello.nl

Website: www.maureenkramer.nl

Telefoon: 06 27 11 08 00

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!