Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga, die traditionele yogahoudingen combineert met meditatie, ademhaling en de Chinese leer over energielijnen in het lichaam (meridianen). Yin Yoga geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en creëert ruimte in je lichaam.

In tegenstelling tot dynamische vormen van yoga richt Yin Yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Hierdoor bereik je het bindweefsel in de diepere lagen van je lichaam. Bindweefsel versterkt en verlengt zich langzamer dan spierweefsel, vandaar dat de houdingen bij Yin Yoga 3 tot 5 minuten worden aangehouden. Dit maakt je gewrichten soepel en sterk en verbetert de stroom van energie door je lichaam

Meedoen aan deze les?

Kosten

Losse les: €12,50

5 lessen: € 50,- (2 maanden geldig)

10 lessen: € 80,- (4 maanden geldig)

Aanmelden voor de lessen is verplicht. Ben je nieuw? Dan is je eerste les een gratis proefles.

Get in touch!

E-mail: anne_merkx@hotmail.com

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!