Zwangerschapsyoga in Amsterdam-oost

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Door de groei van je kind en de veranderende hormoonbalans gebeurt er zowel lichamelijk als geestelijk veel met je.

Zwangerschapsyoga geeft een gerichte voorbereiding op de bevalling en de periode daarna met behulp van yogaoefeningen. De Zwangerschapsyoga lessen, in Amsterdam-oost, bevatten ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen, pers- en ademtechnieken.

Er wordt tijdens de Zwangerschapsyoga lessen in Amsterdam-oost weinig gesproken over theorie. Natuurlijk komt er wel eens een onderwerp langs, maar het gaat er vooral om dat je fysiek bezig bent. ‘De hersens laten indalen.’ Daar heb je het meeste aan tijdens de geboorte van je kind. Wanneer een vrouw bewust leert ervaren wat haar lichaam nú nodig heeft, zij zal bij de geboorte van haar kind ook in staat zal zijn om te voelen wat haar lichaam dán van haar verlangt. Dus veel yoga en adem!

Informatie Zwangerschapsyoga in Amsterdam-oost

Wanneer?
Dinsdagen 19:30 – 20:45

Kosten
Losse ticket € 15,00

4 lessen € 70,00

6 lessen € 100,00

8 lessen € 130,00

10 lessen € 155,00

 

AGENDA & TICKETS

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!