Biodanza

De Biodanza lessen starten dit seizoen per 2 september 2020!

Ben je op zoek naar meer balans? Verlang je naar leven vanuit je hart? Zoek je een plek om te ontspannen en nieuwe energie op te doen? Een plek om jezelf te mogen zijn?

Biodanza is een leuke en ontspannen manier van dansen en in beweging komen. Letterlijk en figuurlijk. Op verschillende muziekstijlen en met verschillende oefeningen dans je op jezelf, met iemand anders of met de hele groep. Het gaat om plezier te hebben in bewegen, ervaren van levenslust en in verbinding zijn. Met jezelf en anderen. Tijdens de les spreek je niet, zodat je hoofd je niet in de weg hoeft te zitten en er alle ruimte is om te ervaren. Biodanza werkt aan levenslust, geeft zelfvertrouwen en helpt je in contact te zijn met je gevoel en daaraan uitdrukking te geven. Bovendien is het een goed middel tegen stress.

 

Wekelijkse beginnersgroep op de vrijdagochtend

In de basiscursus maak je kennis met Biodanza en leg je de basis. De cursus staat onder leiding van Mariëtte Reitsma en Els Boon. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring als Biodanzadocent. De basiscursus is voor hen altijd heel speciaal. Het is de plek waar je de eerste effecten van Biodanza zo duidelijk bemerkt. Je kunt op ieder moment instappen in de basiscursus. Na verloop van tijd is het mogelijk om in te stromen in een vervolggroep.

 

Wekelijkse verdiepingsgroep op de woensdagavond

Voor mensen die ervaring hebben met Biodanza en die het verlangen voelen om verder te groeien en hun ervaring te verdiepen. Samen creëren we de veilige bedding waarin we meer tevoorschijn kunnen komen, los kunnen laten, ons over kunnen geven, durven te genieten en kunnen regenereren.

 

Biodanza werkt in de vijf gebieden die in het leven van mensen belangrijk zijn:

  • Vitaliteit – levenslust, het leven met energie tegemoet treden
  • Seksualiteit – ervaren van verlangen en plezier in sensualiteit en leven
  • Creativiteit – je creatieve vermogens aanspreken
  • Affectiviteit – tederheid en respect in het geven en ontvangen van liefde en genegenheid
  • Transcendentie – uitstijgen boven je ego om een hoger niveau van integratie met de mensheid, de natuur en kosmos te bereiken. Je deel voelen van een groter geheel.

Meedoen aan deze les?

Kosten

 

Biodanza gouden groep

Losse les: € 18,50

Kennismakingsavond € 45,-

10 ritten: € 170,-

Abonnement: € 120,-

Biodanza beginnersgroep

Losse les: € 16,-

6 lessen: € 90,-

10 lessen: € 140,-

Kennismakingsaanbod

3 lessen: € 35,-

De lessen op vrijdag (beginnersgroep) dienen opgemaakt te worden in: 6 lessen in 8 weken, 10 lessen in 13 weken.

Get in touch!

E-mail: elsboonbiodanza@gmail.com

Website: www.elsboonbiodanza.nl

Telefoon: 06 22 12 84 03 / 020 63 81 087

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!