Popkoor Prestige

Onder leiding van Brenda Stok repeteren we wekelijks op donderdag van 20:00 – 22:00 in de prachtige Grote Zaal van het Mirror Centre (naast station Muiderpoort). Het koor wordt groot (+/- 150 leden) en biedt ruimte voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 12 tot 65+. Zangervaring en noten lezen is niet nodig, plezier in samen zingen wel. Ons repertoire bestaat uit pop, rock en soul hits en onze optredens worden spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid. Er is nog plek voor zangers en zangeressen!

 

Hoe gaat het in z’n werk?

Je mag 2 keer gratis op proef komen zingen. Tijdens de proeflessen studeren we met z’n allen een aantal nummers in. De dirigent begeleidt je bij het zingen en legt uit wat nodig is. Als je lid wilt worden krijg je van de dirigent eerst een stemscan, om je bereik te meten en jouw plaats in het koor te bepalen. Zodra je lid bent krijg je toegang tot de speciale ledensite, waar je o.a. oefen mp3’s van onze nummers vindt.

Meedoen aan deze les?

Kosten

€ 6,- per repetitie

Per kwartaal opzegbaar

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!