Shaken

De Shaken lessen starten dit seizoen per 2 september 2020!

Bio-energetische meditatie, ofwel Shaken, is geïnspireerd door het werk van de Balinese energiemeester Ratu Bagus. Geleid door de Shakegroep Amsterdam.

We nodigen iedereen uit mee te doen met shaken. Shaken is het laten schudden van je lichaam, waardoor je op een hoger energieniveau komt. Je krijgt het warm, de energie gaat stromen, je voelt waar je blokkades zitten en je schudt erdoorheen. Tijdens het shaken wordt de Gayatri Mantra gezonden. Het is een helende weg en helpt je dichter bij je ziel te komen, bij wie je werkelijk bent. Het werkt diep op het fysieke, emotionele en spirituele niveau.

Iedereen die voor het eerst komt krijgt een korte introductie van iemand uit de shakegroep. Er wordt geen ‘les gegeven’, je doet het helemaal zelf door te luisteren naar je innerlijke meester, je eigen levensenergie.

Meedoen aan deze les?

Eens per maand is er een introductie, kijk hiervoor op de events pagina!

Get in touch!

E-mail: ratubagusnederland@gmail.com

Telefoon: 06 83 15 51 58

Website: www.ratubagus.nl

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!