Modern Jazz

LauDance Productions brings you dance…

  • Deep
  • Artistic
  • New
  • Creative
  • Experience

Naast haar werk op verschillende dans- en jeugdtheaterscholen als dansdocent en choreograaf geeft Laura nu lessen in de studio’s van het Mirror Centre in Amsterdam vanuit haar creatieve bdrijf LauDance Productions. Contemporary jazz met moderne en lyrical invloeden. Laura’s lessen staan bekend om persoonlijke benadering, inspirerende muziek en vernieuwende choreografieën. De ene periode werken we aan een lyrical jazz combi waar de emotie gebruikt wordt, dan weer een strakke dans op elektronische muziek

De les bouwt op vanuit een dansante en conditionele warming up waarbij alle spiergroepen aan bod komen. De bewegingen zijn gebaseerd op de jazz- en moderne techniek. Na meerdere oefeningen wrodt de les opgebouwd naar de combinatie waaraan steeds verder gewerkt wordt. Plezier in dansen, technische en persoonlijke ontwikkeling en gevoel staan voorop in de lessen!

Meedoen aan deze les?

Kosten

Proefles: € 10,-

Losse les: €12,50

Na een aantal lessen kun je kijken of je verder gaat. Bij inschrijving betaal je maandelijks € 48-.

Get in touch!

E-mail: laudanceproductions@gmail.com

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!