Biodanzafestival Amsterdam 2020

Lieve deelnemer van het Biodanzafestival 2019,

Dit jaar zouden we voor de 3e keer het biodanzafestival organiseren. Alle voorbereidingen waren al in volle gang. Door de  ontwikkelingen rondom de coronacrisis hebben we dit een tijdje stil gelegd. Afgelopen week hebben we na bekendmaking van de landelijke maatregelen voor de komende maanden een besluit genomen. Je hebt het al kunnen lezen in het onderwerp van deze mail. Het biodanzafestival gaat dit jaar helaas niet door.

Door de onzekerheid die de huidige situatie met zich meebrengt en de veiligheid van alle bezoekers van het festival, hebben wij besloten om het biodanzafestival dit jaar te annuleren.

We kijken uit naar het moment dat we de afstand tot elkaar letterlijk weer wat kleiner kunnen maken. Dat de 1,5 meter niet meer nodig is en dat we elkaar weer werkelijk kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen dansen.

Wij verheugen ons al op volgend jaar en hopen dan samen met jullie, in een andere tijd en situatie, het leven te kunnen vieren.

Voor nu blijf gezond, zorg goed voor jezelf en elkaar.

Lieve groet, ook namens het Mirror Centre,

Els en Esther

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom het Biodanzafestival en een berichtje van ons ontvangen als er een update is? Meld je hier dan voor aan!

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!