Ben je op zoek naar leesinspiratie voor tijdens de zomermaanden? Wij hebben weer een boeken top 4 samengesteld, nu met boeken over mind, body & self-care!

1. Master your Mindset
“Master Your Mindset” is een boek over levenskunst en persoonlijk succes. Daarmee is het een boek voor iedereen die wil groeien in zijn of haar eigen ontwikkeling. Het boek van Michael Pilarczyk gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

2.  The Plant Pharmacy
In “The Plant Pharmacy” laat Lisette Kreischer zien hoe je het hele jaar door kunt profiteren van de bijzondere en geneeskrachtige werking van planten en kruiden. Het boek zit boordevol informatie over de voordelen van planten en bevat meer dan 40 vegan recepten. Lisette hoopt met haar boek de plant haar rechtmatige plek in de wereld terug te geven en inzicht te geven in alle mogelijkheden van de plant.

Bestel dit boek nu uit de Mirror Store!

3. Ontdek de kracht van ademen
In “Ontdek de kracht van ademen” leert Mr. Breath ons dat de adem onze belangrijkste energiebron is. Niets is zo veelzijdig en effectief als bewust ademhalen. Je leert o.a. over de relatie tussen ademhaling en burn-out en hoe je door bewuste ademhaling kunt zorgen voor meer vitaliteit, meer ontspanning en een leeg hoofd.

4. Self-care – De ultieme gids om goed voor jezelf te zorgen
Self-care is het op alle fronten goed voor jezelf zorgen, zodat je gelukkiger in het leven staat. En als je gelukkig bent, kun je veel meer voor de mensen om je heen betekenen. Over een breed scala aan onderwerpen – zoals jezelf accepteren, relaties, liefde, voeding, je huis inrichten, reizen en werk – geeft dit boek je in korte hoofdstukken inspiratie voor kleine veranderingen die je in je leven kunt aanbrengen, die een grote impact hebben.