Chalans Amsterdam- Paaldansen

Chalans Amsterdam - Paaldansen

Dansschool Chalans Amsterdam heeft een lesaanbod, waar iedere vrouw wel iets passends kan vinden. 

Wij bieden diverse vormen van paaldansen aan, zowel sportief als sensueel. En in lessen waarin we een combinatie van paaldans met andere dansvormen maken, zoals moderne dans (lyrical pole) en burlesque (polesque), leer je een complete choreografie te maken in en rond de paal. Daarnaast bieden we ook nog lessen aan in: pole bootcamp (krachttraining), stretch lessen, burlesque, chairdance/lapdance en aerial hoop.

Naast onze vaste lessen en cursussen hebben we ook vaak genoeg thema lessen en workshops (kerst, valentijn, etc.) Nog op zoek naar een leuke workshop voor bijvoorbeeld een vrijgezellendag? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Wij werken graag mee aan een geslaagde feestelijke dag!

Paaldans 12-weekse les (sportief)
We geven lessen op diverse niveau’s, die allemaal op elkaar aansluiten. De lessen worden aangeboden volgens een structuur, waarmee kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen (nog meer) worden verbeterd.
Iedereen, die bij Chalans Amsterdam begint met paaldansen, start in de beginners 1 klas. Tijdens deze lessen leer je verschillende technieken, zoals: draaien, poses, klim- en klemtechnieken. Later komen daar natuurlijk hangende technieken bij. Deze technieken leer je ook aaneen te dansen, zodat je mooie en soepele overgangen kunt maken van de ene naar de andere techniek. Na een paar lessen zul je al duidelijk verschil zien en merken. Geen wonder dat je zelfvertrouwen een boost krijgt! Ons rooster (tevens ook voor onze andere lessen) is te vinden op: http://www.chalans.nl/rooster 

Groepen
De groepen zijn altijd klein, zodat er nooit meer dan 2 leerlingen per paal les hebben. Dit om de lessen intensief te houden en de kwaliteit van de lessen te waarborgen. Na 12 lesweken kun je doorstromen naar het volgende dansniveau, dat meestal meteen de week erna begint.

Kosten
De paaldanscursus duurt 12 weken en kost € 165,- (of € 150,- voor studenten).
Prijzen van overige lessen, zie:
http://www.chalans.nl/prijslijst 

Proefles
Als je wilt weten of paaldansen iets voor jou is, doe dan gerust een proefles mee! Een proefles kost € 15,-. Mocht je je daarna inschrijven voor een 12-weekse cursus, dan krijg je dit bedrag terug in de vorm van korting op je cursusbedrag en is je proefles gratis!

Aanmelden voor, of vragen over een proefles? Mail naar: amsterdam@chalans.nl 

Nederlandse paaldans federatie
Chalans Dance Professionals werkt alleen met gecertificeerde instructeurs, die de opleiding van de Nederlandse Paaldans Federatie succesvol hebben afgerond. We werken en geven les volgens de richtlijnen van de NPF. 

Lesrooster:
Ons lesrooster wordt regelmatig aangevuld en is te vinden op: http://www.chalans.nl/rooster 
   Lesrooster:

NIEUW LESROOSTER (SEPTEMBER) VOLGT SNEL! 
ZOMERROOSTER: zie agenda of op
www.chalans.nl/amsterdam 


Contact:
Website:                      
www.chalans.nl/Amsterdam
Facebook:                  
Chalans Amsterdam
Mail:                             
amsterdam@chalans.nl
Telefoon:                      
06 – 48 379 488