Channeled Readings

Vanuit de Esoterische School, Gouden Ankh. 
Iedereen is van harte welkom bij onze Channeled Readings. 

Beginners, zoekers en/of juist meer ervaren mensen op spiritueel gebied. 
Data van de Channeled Readings in 2018, drie zondagen:


* 7 oktober
* 11 november

Tijd:     11:30 -14:30
               Graag 20 minuten van te voren aanwezig zijn
Onderwerpen

Er zal een keuze worden gemaakt uit de volgende onderwerpen:
      Innerlijke ontwikkeling
      De fases van inwijding
      Het gebruik van entheogene middelen, zoals: Ayahuasca & mushrooms
      Het ontwikkelen van spirituele gaven
      Ontstaan van de aarde en de mensheid
      Loskomen van disharmonische factoren, zoals angsten, illusies, conditioneringen & ego patronen
      Healing technieken:
            o     zelfheling in relatie met je spirituele ontwikkeling
            o     met het gebruik van kristallen en edelstenen
      Het openen en activeren van je derde oog
      Het vinden van je soulmate en/of tweelingsziel en creëren van harmonische relaties
      Hoe creëer je harmonieën en deblokkeer je oude karmische pijnen in je wezen
      Welke rassen zijn tegenwoordig actief op aarde en oefenen invloed uit op onze planeet (zoals, de Pleiadians)
      Werken met bijbehorende symbolen en mantra’s

Tijdens de Reading
De aanwezigen in de zaal worden afgelezen en de keuzen voor bovenstaande onderwerpen wordt afgestemd op hun behoeften en interesse. Wanneer het onderwerp is gekozen, zal in het begin van de Channeled Reading vooral een informatieve overdracht plaatsvinden. De eerste helft van de reading is vandaar meer een spirituele informatieve lezing. De tweede helft van de Channeled Reading zullen we de kennis en informatie meer gaan praktiseren. De overgedragen kennis wordt aangereikt in vele oefeningen, meditaties, yogaoefeningen, symbolen en mantra’s. Met begeleidende muziek zullen gedurende de reading oefeningen en meditaties samen worden uitgevoerd. Op die momenten vindt een overdracht van geestelijke energieën plaats. Deze lichtende en harmonieuze energieën zullen iedereen helpen in zijn eigen geestelijke proces, zullen een geestelijke opening creëren, en hebben een harmonieuze en helende werking. Na deze reading zal het nog aantal dagen voelbaar zijn en zijn juiste werking geven in elk wezen. 

Naast de informatieve overdracht, vindt er ook vooral een sterke energetische overdracht plaats (van heling en goud licht). Om een volledige training en kennis te verkrijgen in je eigen spirituele groei raden wij aan om alle lezingen bij te wonen.
De lezingen sluiten namelijk op elkaar aan.

Met deze Channeled Readings willen we iedereen helpen het licht, harmonie, liefde en vreugde in jezelf aan te steken. De gezamenlijke oefeningen en aanwijzingen helpen dit nog sterker te laten stralen en schijnen. Ook is er tijdens elke reading gelegenheid vragen te stellen die je helpen op jouw eigen innerlijke weg. Aan het eind is er voor aantal mensen de mogelijkheid om een mini privé reading te ontvangen.


Plaats, prijs & aanvang
Locatie: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3, 1093 JX, Amsterdam. 
Entreeprijs: €15,- (inc. geluidsbestand). Alleen deurverkoop en contant betalen. Vooraf aanmelden is niet nodig. 
Aanvang: Wij vragen jullie om 15 à 20 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Het medium gaat namelijk precies om 11:30 in trance. Het is belangrijk dat iedereen om 11:30 zijn plekje heeft gevonden, naar de wc is geweest en telefoon heeft uitgezet. Als het medium in trance gaat is een moment van stilte erg belangrijk. De Channeled Reading duurt 2.5/3 uur en zal rond 14:30 afgelopen zijn, als er vragen zijn zal het misschien iets uitlopen. Zorg ervoor dat telefoons zijn uitgeschakeld of in vliegtuigmodus staan.


Parkeren: Kom je met de auto en wil je graag parkeren? Dan graag navigeren op Station Muiderpoort. (Niet navigeren op Mirror Centre). 
Mirror Centre bevindt zich tegenover Station Muiderpoort.


Opnames
Wij zorgen voor een audio opname van de gehele reading. Via WeTransfer en/of Youtube ontvangen jullie het audiobestand, vergeet niet je email-adres achter te laten. Zelf opnemen is ook toegestaan maar telefoons moeten in vliegtuigmodus staan.

Meenemen: Omdat er veel mystieke waardevolle kennis en informatie wordt overgedragen, is het verstandig om pen en papier mee te nemen zodat je aantekeningen kunt maken.


Kleding
De voorkeur is om tijdens de lezing witte, lichtblauwe/lichtviolet gekleurde kleding te dragen.

Wit gekleurde kleding representeert zuiverheid en ontvankelijkheid voor licht. Licht violet en lichtblauw representeren de resonantie van de energie die wordt overgedragen tijdens de channeled readings. Het maakt feitelijk voor de energieën en de overdracht van kennis geen verschil als je in donkere gekleurde kleding of licht gekleurde kleding komt, maar het is hoogstens het visuele en suggestieve uiting van de afstemming waarin je wilt komen.

Licht gekleurde kleding vergroot de mogelijkheid tot geestelijke ontvankelijkheid. Donkere kleding zal sneller een inkapseling en afsluiting geven en representeert emotionele isolatie. Omdat het tijdens lezingen de bedoeling is dat je jezelf probeert te verbinden met de energie van anderen en de energie die via het medium wordt overgedragen raden wij licht gekleurde kleding aan.

Vorige Channeled Reading
Om een indruk te krijgen van onze Channeled Reading, kan de volgende video worden bekeken van onze vorige reading. Tijdens deze reading is er gesproken over wie wij nu werkelijk zijn en hoe men kan komen tot werkelijke innerlijke vrijheid. Er is informatie overgedragen over hoe de mens kan loskomen van conditioneringen, illusies, angsten, stemmetjes van je ouders/vrienden en meerdere egopatronen. Wanneer men los kan komen van al deze disharmonische factoren, kan men een staat van werkelijke innerlijke vrijheid en verlichting bereiken.


We hopen je één van deze zondagen te kunnen ontmoeten. We spreken uit ervaring dat iedereen na de readings vol inspiratie, vervulling en passie naar huis gaat! 💜
Dag

Tijd


 

7 oktober

Channeled Reading

11:30 – 14:30

11 november

Channeled Reading

11:30 – 14:30


Contact gegevens 

Website          www.goldenankh.com
Facebook       www.facebook.com/goudenankh