Wij komen graag met je in contact!


Meer weten over het Mirror Centre? Kom in contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of ons te bellen of mailen!

 

info@mirrorcentre.nl
+31 (0)6 40194318

Jouw vraag en/of opmerking:


  Openingstijden 

  Mirror Centre is vanwege de huidige Corona maatregelen  t/m 19 januari 2021 gesloten. Uiteraard zijn wij wel bereikbaar via telefoon of e-mail!

  Covid-19 maatregelen

  Measures Programm Oct

   

  Ben je recent iets verloren in Mirror Centre?

  Klik dan hier voor meer informatie.

  Hier vind je ons!


  Ter Gouwstraat 3
  1093 JX Amsterdam

  Rekeningnummer: Rabobank 1053.64.470
  BTW nr: NL 813028619B01
  IBAN: NL26 RABO 0105 3644 79
  BIC: RABONL2U
  KVK Amsterdam: 34200290

  Zo kom je bij ons!

  Het Mirror Centre is gelegen aan het Muiderpoort Station, waar iedere 5 minuten treinen af en aan rijden. Vanaf Amsterdam Centraal is dit 5 minuten, dus je bent er zo!

  Daarnaast kan er in de omgeving geparkeerd worden. Dit is betaald parkeren op maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 21:00 en kost €4,50 per uur. Tip: Parkeer in Q-Park Oostpoort om de hoek! Klik hier voor een kortingscode, waarmee je max. € 18,- betaalt voor 24 uur!

  Het verhaal van Mirror Centre begint in 2004. Oprichter Bert Huiberts creëerde het Mirror Centre vanuit een wens om meer zingeving van het leven te ervaren. Daarom was zijn ideaal was om een community op te richten waarin de balans tussen lichaam, geest en spiritualiteit centraal stond. Het Mirror Centre was een plek waar iedereen zichzelf mocht laten zien en aandacht mocht geven aan persoonlijke ontwikkeling.

  Tien jaar later is er meer ingezet op de uitbreiding van de dag- en avondprogrammering. Daardoor kwamen er meer vergaderingen en trainingen overdag, en voor de avonden werd een vaste programmering gecreëerd. Deze programmering wordt nog altijd gedragen door de vaste huurders van het Mirror Centre. In ditzelfde jaar is het gesprek geopend om te onderzoeken of de drie dochters van de oprichter, Simone, Tamara en Marcia, het Mirror Centre verder wilden brengen. De zussen zijn opgegroeid met een ondernemersmentaliteit en zijn jong. Zij zien dit niet als nadeel, maar juist als hun kracht: “We spreken een ontzettend grote doelgroep aan. Daarnaast hebben we het DNA van onze vader. Hij was een inspirator, een creator, en hebben het Mirror Centre jarenlang vanaf de zijlijn meegemaakt.”

  “Wij kunnen dit niet alleen. Met een fijn team en een sterke kern van vaste huurders en samenwerkingen dragen wij uit wat het Mirror Centre is: een plek waar iedereen welkom is en een groot, gevarieerd aanbod is!”

  In het Mirror Centre staan samenwerking, verbinding en inspiratie centraal. Samen willen we iedereen die binnenkomt inspireren datgeen te doen waar hij of zij behoefte aan heeft. Of dit nu bijvoorbeeld een rustige yogales is, een actieve dansactiviteit of een inspirerende workshop, samen kijken we naar de mogelijkheden. Bij het Mirror Centre ben je onderdeel van een groter geheel en wordt een omgeving gecreëerd waarin voor ieder wat wils te doen is.

   

  Weten wat er je kunt doen in het Mirror Centre? Neem hiervoor een kijkje in de agenda of bij onze evenementen, of laten we in contact komen!

  Let's talk!

  Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

  Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

  We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!