Het is weer lente! Dus we gaan lekker trainen in het Oosterpark! 


Neem een yogamat of handdoek mee naar de les!


SCHRIJF JE HIER IN! Dancing Crossing Borders 
Never miss a change to dance!

Dansen is een perfecte manier om in shape te blijven. Je krijgt een enorme lading positieve energie en je hebt niet eens door dat je intensief aan het sporten bent! 

De Dance Bootcamp bestaat uit gemakkelijke moves die iedereen kan leren. Daarbij is ons doel is om na een uur uitgeput en voldaan te zijn van het sporten, niet om een choreografie uit je hoofd te kennen. We combineren cardio- en krachtoefeningen, een full body work-out dus. In de choreos maken we gebruik van dumbells waardoor alle spiergroepen aan bod komen. Daarnaast maak je kennis met Latijns-Amerikaanse dansinvloeden zoals de Salsa, Chachacha, Mambo en Bachata. Kortom, een uur lang swingen en zweten op aanstekelijke Latin beats! 


 

 

Over Dancing Crossing Borders

De reis die ik anderhalf jaar geleden door Zuid-Amerika maakte heeft mij geïnspireerd om Dancing Crossing Borders op te richten. Als dansliefhebber zijn er zoveel heerlijke plekken in Zuid-Amerika om je tijd te spenderen! Dans is onderdeel van de cultuur en de mensen bewijzen dat je altijd en overal kunt dansen. Voornamelijk dat laatste bracht mij op het idee om mijn Dance Bootcamps in de buitenlucht te gaan geven. Op die manier wil ik het swingende straatbeeld van plekken in Zuid-Amerika ook een beetje in Amsterdam door laten klinken! 


Uiteindelijk hoop ik met deze Dance Bootcamps genoeg geld bij elkaar te sparen om opnieuw naar Zuid-Amerika te kunnen gaan. Hier wil ik doorgaan met het geven van de lessen in de vorm van vrijwilligerswerk. Om dit te kunnen realiseren verplaatsen we deze winter onze swingende heupen gewoon naar de zaal en halen we de summer vibes naar Mirror Centre!Schedule

Maandag

 


 

Dance bootcamp

 

 

 

19:30 – 20:30

 

 

 

Contact

Website    www.dancingcrossingborders.com

E-mail      dancingcrossingborders@gmail.com

Telefoon  06 – 42 02 20 53

 

Kosten 


Strippenkaart 10x of meer = €70,-
Strippenkaart 8x = €60,-
Strippenkaart 6x = €50,-
Losse les = €10,-


(Alle strippenkaarten zijn geldig t/m 24 juni)