Mirror Centre de relaxte escape midden in de stad!

Het Mirror Centre is een Body en Mind locatie met een groot pand en verschillende zalen. Het wordt gerund door de drie leukste zussen van Amsterdam; Simone, Marcia en Tamara. De drie zussen hebben een aantal jaar geleden de zaak overgenomen van hun vader. Samenwerken, inspireren en verbinden zijn de belangrijkste kernwaarden. Het is een plek waar je thuiskomt, waar jouw behoeften centraal staan, waar je andere ontmoet en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling op zowel body als mind gebied.

Maar wat kun je nou precies allemaal doen in het Mirror Centre? Wat niet?!

In het Mirror Centre kun je verschillende lessen volgen. Van salsa dansenen yoga tot verrassende lessen zoals Biodanza. Naast alle fijne lesjes kun je neerploffen in het Mirror Café. Hier kun je terecht voor een koffie, kambucha of een lekkere snack. Daarnaast heeft het Mirror Centre sinds kort een mini store; Mirror Store. In deze store kan je eerlijke inspirerende producten en merken vinden. De pareltjes staan tentoongesteld in het Mirror Café en shop je hier

Nog een leuk, nieuw feitje; Mirror biedt nu ook flexwerkplekken en Creative Spaces aan! Ben jij het thuiswerken helemaal zat? Een Creative Space kan je met maximaal twee personen voor ¢49,- per dag huren, een eigen zaal waar je jouw eigen werkomgeving kan creëren. Wil je liever een flexplek? Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een Coffee Card aanschaffen via de Mirror Store! Je bepaalt jouw eigen werktijden tussen 09:00 & 17:00. Wat krijg je hiervoor terug? Een inspirerende omgeving, met super snelle WIFI, lekkere koffie een warm welkom van de katten en nog veel meer. Bekijk alle details hier.

Momenteel verloten wij een creative space op onze instagram pagina! Klik hier om mee te doen! 

Dit artikel is geschreven door: EAT OUR HEART OUT


Achtergrond:

Ben je op zoek naar leuke hotspots over de hele wereld? Of ben je benieuwd wat de nieuwste foodtrends zijn van het moment? Stop dan met zoeken, want het platform EAT OUR HEART OUT biedt dit alles aan op één plek! De oprichtster Demi Oosterman reist maar al te graag de wereld over om voor jou een verzameling te maken van al het moois en lekkers dat zij tegenkomt onderweg! Bekijk de website en laat je inspireren!