Edelstenen en kristallen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar elke steen kenmerkt zich ook door zijn toegeschreven kracht en voordelen. In de Mirror Store kan je een heleboel kristallen en edelstenen vinden, maar waar kan je ze voor gebruiken in huis? In dit artikel sommen we een aantal mogelijkheden voor je op!

1. In bad
Een badsessie is op zichzelf al een fijn ritueel, maar door edelstenen aan je badwater toe te voegen, maak je er iets speciaals van. Zoek de edelstenen zorgvuldig uit, want niet alle stenen kunnen tegen een lekker bad. Sommige stenen roesten en andere zijn zelfs giftig. Een aantal veilige opties: amethist, labradoriet en agaat!

2. Drinkwater
Drinkwater met de kracht van edelstenen. Eenvoudig, maar ontzettend bijzonder. Het enige wat je nodig hebt is een glazen fles of pot, gefilterd water of bronwater en een aantal trommelstenen (kleine gladde steentjes). Stop de steentjes, samen met het water, in de glazen fles of pot en laat ongeveer 12 uur staan. Je kiest de edelstenen uiteraard uit op basis van wat jij nodig hebt. Zo zorgt citrien voor nieuwe energie en helpt de paarse amethist bij migraine. Verzeker je er wel van dat je stenen gebruikt die geen schadelijke stoffen zoals lood of kwik bevatten.

3. Een altaar
Een altaar is een persoonlijke krachtplek waar je op elk moment van de dag even bewust in jezelf kunt keren en kunt mediteren. Met een altaar geef je je intenties en verlangens een fysieke vorm.  Formuleer je intentie, kies de bijbehorende edelstenen en andere items uit die je een plekje in huis wilt geven, en leg ze neer op gevoel.

4. Nachtrust
Stenen die ontspanning en rust stimuleren zijn bijvoorbeeld amethist, maansteen of rozenkwarts. Deze edelstenen kan je neerleggen op het kastje naast je bed of in je kussensloop stoppen voor een betere nachtrust. Daarnaast kan je voor het slapengaan de steen vasthouden terwijl je bewust op je ademhaling let en de energie van de steen toelaat. De energie van de steen zal je helpen om rustig de nacht door te komen.

Bekijk hier het hele aanbod aan edelstenen en kristallen in de Mirror Store