Emile Thuiszorg – Academile training

Eens in de drie weken staat er een groep studenten op de vroege zaterdagochtend te popelen voor de deur van het Mirror Centre. Een willekeurige voorbijganger zal zich afvragen waarom studenten op dat tijdstip samenkomen. En dat ook nog zo enthousiast! Welnu.. ze staan opgewekt klaar om te beginnen met de trainingsdag van Emile Thuiszorg. 

 

Emile Thuiszorg 
Emile is een bijzonder thuiszorgbedrijf. Als student verpleegkunde vond Emile dat de thuiszorg beter kon. Op 20-jarige leeftijd startte hij daarom zijn eigen thuiszorgorganisatie. En met succes! De organisatie wordt vrijwel geheel gerund door flexibele studenten met een hart voor de zorg. Door de uitgebreide selectie en training beschikt de organisatie al over veel slimme, betrouwbare en enthousiaste Emilers. Naast het leveren van goede thuiszorg, proberen we bij Emile de zorg ook beter en efficiënter te maken. De uitgebreide selectie en training van nieuwe Emilers zorgt voor slim, betrouwbaar en enthousiast talent. Elk van deze talenten kiest voor een baan waarin ze de zorg kunnen verbeteren en u mogen helpen. Vandaag de dag wordt de organisatie nog steeds vrijwel geheel gerund door studenten. 
Persoonlijke Zorg 
Emilers werken vanuit kleinschalige teams en gaan wekelijks langs bij hun vaste cliënten. De zorg wordt hierdoor als persoonlijk, warm en oprecht ervaren. Deze persoonlijke aanpak heeft er dan ook voor gezorgd dat Emile thuiszorg zo’n succes is geworden. Inmiddels heeft steeds meer zorgtalent zich bij de organisatie aangesloten. De kracht van Emile zit in enthousiaste medewerkers die dit werk kiezen omdat ze een bijdrage willen leveren aan het welzijn van anderen. Én omdat ze willen meebouwen aan de thuiszorg van vandaag en morgen. Het resultaat is dat we blijven innoveren en groeien, maar onze persoonlijke benadering blijft ongewijzigd. Dat wordt goed bewaakt! Dat is de zorg van Emile. 

 

Academile 
Maar wat heeft dat nou allemaal precies te maken met die popelende studenten voor het Mirror Centre? De Emilers volgen, naast hun studie aan een hogeschool of universiteit, de Academile-opleiding. Dit is een interne opleiding waarin studenten zich ontwikkelen tot ervaren wijkverpleeghulpen. Gedurende twee trainingsdagen, gegeven in het Mirror Centre, leert de Emiler alles over het huishouden, persoonlijke verzorging en communicatie. Na afloop van deze trainingsdagen doorloopt de Emiler een intensieve praktijktraining. De nieuwe wijkverpleeghulp wordt binnen de Academile breed opgeleid, waardoor hij/zij inzetbaar is in zowel het huishouden, begeleiding, en verzorging. Door deze brede oriëntatie kan één wijkverpleeghulp dus drie soorten diensten vervullen waardoor er minder verschillende mensen over de vloer hoeven te komen. Zo kunnen wij de zorg klein en persoonlijk houden. 

 

Daar staan die enthousiastelingen dus op te wachten. Op het begin van hun toekomst bij Emile Thuiszorg! 

 

 

 

Contact

Website        www.emile.nu