Mirror Centre is voor iedereen en iedere dag anders!


Mirror Centre is dé plek in Amsterdam-Oost waar persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor body & mind centraal staat. Versterk jouw focus op een gezonde en bewuste levensstijl door te verbinden met jezelf en anderen.

Samen werken met jezelf en anderen vinden wij erg belangrijk. Waar je ook naar op zoek bent, wij kijken samen naar jouw behoeften. Dit alles gebeurt op een plek waar iedereen welkom is en een gevarieerd aanbod is. Laat je inspireren!

Weten welke activiteiten je kunt volgen? Neem een kijkje in onze agenda.

 

AGENDA

Events bij Mirror Centre

Zussen in Oost

Samenwerken, inspireren en verbinden. Dat zijn de kernwaarden waarmee zussen Simone, Marcia en Tamara het stokje van hun vader hebben overgenomen en het Mirror Centre maken wat het is. Een plek waar je thuiskomt, waar jouw behoeften centraal staan, waar je anderen ontmoet en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over waar het Mirror Centre vandaan komt?

 

LEES MEER

Nieuws

Microdosing Info Workshop

Na een aantal succesvolle Microdosing info avonden, meetups, seminars en diverse presentaties is er nu een workshop ontwikkeld.  Deze workshop is met zorg samengesteld door het Microdosing.nl team en met de support van James Fadiman P.h.D: de grondlegger en expert op het gebied van Microdosing. Wil jij meer weten over microdoseren voordat je gaat starten?
Dan is deze workshop zeker iets voor jou.

Swing Foundation's 1st Anniversary!

8 februari viert Swing Foundation hun eenjarige bestaan in het Mirror Centre! De avond begint met een 30 minuten Solo les en wordt opgevolgd door een feestje met live muziek. The Mokum Midnight Five band treedt op en ook kan er gedanst worden op muziek van een DJ!

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!

Naam

E-mail

Jouw bericht

Wij geloven in de kracht van samenwerking! Samen met ons een evenement organiseren, of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over waar wij graag over praten? Lees erover in ons blog!

 

BLOG