Mirror Centre is voor iedereen en iedere dag anders!


Mirror Centre is dé plek in Amsterdam-Oost waar persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor body & mind centraal staat. Versterk jouw focus op een gezonde en bewuste levensstijl door te verbinden met jezelf en anderen.

Samen werken met jezelf en anderen vinden wij erg belangrijk. Waar je ook naar op zoek bent, wij kijken samen naar jouw behoeften. Dit alles gebeurt op een plek waar iedereen welkom is en een gevarieerd aanbod is. Laat je inspireren!

Weten welke activiteiten je kunt volgen? Neem een kijkje in onze agenda.

 

AGENDA

Zussen in Oost

Samenwerken, inspireren en verbinden. Dat zijn de kernwaarden waarmee zussen Simone, Marcia en Tamara het stokje van hun vader hebben overgenomen en het Mirror Centre maken wat het is. Een plek waar je thuiskomt, waar jouw behoeften centraal staan, waar je anderen ontmoet en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over waar het Mirror Centre vandaan komt?

 

LEES MEER

Mirror Member

Shop lokaal deze feestdagen!

Wil jij de aankomende feestdagen een dierbare een cadeau geven? In de Mirror Store vind je de meest bijzondere items! In plaats van online inkopen doen bij een grote keten willen we iedereen vragen om eerst een kijkje te nemen in de Mirror Store. #supportyourlocals

Covid-19 maatregelen

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig Mirror Centre kan blijven bezoeken, hebben wij na de persconferentie, van dinsdag 17 november, onze maatregelen aangescherpt. Lees het document met maatregelen door voor meer toelichting!

  Naam

  E-mail

  Jouw bericht

  Wij geloven in de kracht van samenwerking! Samen met ons een evenement organiseren, of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  Wil je meer weten over waar wij graag over praten? Lees erover in ons blog!

   

  BLOG