Mirror Centre is voor iedereen en iedere dag anders!


Mirror Centre is dé plek in Amsterdam-Oost waar persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor body & mind centraal staat. Versterk jouw focus op een gezonde en bewuste levensstijl door te verbinden met jezelf en anderen.

Samen werken met jezelf en anderen vinden wij erg belangrijk. Waar je ook naar op zoek bent, wij kijken samen naar jouw behoeften. Dit alles gebeurt op een plek waar iedereen welkom is en een gevarieerd aanbod is. Laat je inspireren!

Weten welke activiteiten je kunt volgen? Neem een kijkje in onze agenda.

 

AGENDA

Events bij Mirror Centre

Geen evenementen gevonden!

Zussen in Oost

Samenwerken, inspireren en verbinden. Dat zijn de kernwaarden waarmee zussen Simone, Marcia en Tamara het stokje van hun vader hebben overgenomen en het Mirror Centre maken wat het is. Een plek waar je thuiskomt, waar jouw behoeften centraal staan, waar je anderen ontmoet en werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten over waar het Mirror Centre vandaan komt?

 

LEES MEER

Nieuws

Intimacy Festival: A Day of Togetherness

Na twee uitverkochte edities, vindt op 21 december een nieuwe editie plaats van het Intimacy Festival! Het Intimacy Festival is een dag van samenzijn, erbij horen, thuiskomen. Het samen vieren van het leven in al onze uniciteit! Gedurende de hele dag kun je je favoriete kwaliteitsworkshops mixen en matchen. ‘S avonds komen we samen voor een ritueel en een feest!

Het Grote Fijne Oud en Nieuw Feestje!

Op 31 december vindt Het Grote fijne Oud en Nieuw Feestje plaats in het Mirror Centre! Tijdens deze conscious overgang naar 2020, is er plaats voor: dankbaarheid, connecties, reflectie, Ecstatic dance en zoveel meer! Dans samen met ons het nieuwe jaar in!

Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!

Naam

E-mail

Jouw bericht

Wij geloven in de kracht van samenwerking! Samen met ons een evenement organiseren, of gewoon eens praten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over waar wij graag over praten? Lees erover in ons blog!

 

BLOG