Het verhaal van Mirror Centre begint in 2004. Oprichter Bert Huiberts creëerde Mirror Centre vanuit een wens om meer zingeving van het leven te ervaren. Zijn ideaal was om een community op te richten waarin de balans tussen lichaam, geest en spiritualiteit centraal stond.  Mirror Centre werd een plek waar iedereen zichzelf mocht laten zien en aandacht kon geven aan persoonlijke ontwikkeling. 

Tien jaar later kregen de drie dochters Simone, Tamara en Marcia de kans om het gedachtegoed van hun vader te verdiepen en nog meer uit te werken, maar er óók hun eigen stempel op te drukken.  Sinds 2018 draagt Mirror Centre dan ook een vernieuwd jasje waarbij de kernwaarden; samenwerken, inspireren en verbinden nog steeds even belangrijk zijn als in 2004.

Er is in een korte tijd gewerkt aan de uitstraling van Mirror Centre laten overeenkomen met de inhoud van het erfgoed van Bert én de huidige tijdsgeest. De drie zussen zijn continue in beweging om via Mirror Centre de reflectie aan te kunnen bieden die er op dat moment nodig is voor wat er speelt in de maatschappij.  


Ontvang maandelijkse Mirror updates!