Grotezaal

De Grotezaal is met 200m2 de grootste zaal van het Mirror Centre. Je vindt de zaal op de eerste verdieping en door de grootte is het een zeer geschikte zaal voor bruiloften en events. De ramen kunnen bedekt en geluidsdicht worden gemaakt. Hierdoor kun je de door jou gewenste sfeer creëren.

Verder vind je in de zaal een podium, een piano, ruime bar en een verschuifbare wand. Door de flexibele indeling is de zaal ook zeer geschikt voor vergaderingen, presentaties, meditaties, lezingen, dans-activiteiten en workshops.

Zaaloppervlakte

200m2

Interesse?

Interesse in het huren van deze zaal? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen 48 uur reactie van ons! Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende catering en benodigdheden.

Prijzen

Wanneer je een ruimte huurt bij het Mirror Centre bieden we de ruimte altijd aan met inventaris. Dit kunnen stoelen, tafels, beamers, flip-overs, geluidsinstallaties, etc. zijn. Meer informatie hierover vind  je bij het aanvraagformulier. Alle prijzen zijn exclusief BTW en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende horeca en/of benodigdheden. Er zijn per soort huur een aantal dingen om rekening mee te houden.

ZAKELIJKE HUUR
Met de zakelijke huur bedoelen we het huren van de ruimtes voor doeleinden als vergaderingen en trainingen. In de huurprijs zijn koffie, thee en lunch niet inbegrepen. Dit kun je bijboeken in je aanvraag. Daarnaast is de huur alleen mogelijk voor 4 of 8 uur. Korter dan 4 uur is niet mogelijk.

Zakelijke huur (4 uur)   € 430,-
Zakelijke huur (8 uur)   € 560,-

VASTE HUUR (DAG)
Heb je een evenement dat maandelijks of vaker terugkeert in het Mirror Centre? Stuur een mail naar samenwerkingen@mirrorcentre.nl voor de mogelijkheden.

VASTE HUUR (AVOND)
Bied jij je les of workshop vaker dan maandelijks ’s avonds aan? Stuur een mail naar samenwerkingen@mirrorcentre.nl voor de mogelijkheden.

WORKSHOP / SEMINAR
Om een workshop of seminar te geven bij het Mirror Centre kun je voor 4, 8 of 12 uur gebruik maken van de zalen. Korter dan 4 uur is niet mogelijk en de prijs is exclusief koffie, thee en water. Dit kan worden bijgeboekt in de aanvraag! Ook gebruik van de keuken is niet bij de prijs inbegrepen, mocht je hier gebruik van willen maken wordt er € 250,- extra in rekening gebracht. De tijden voor een workshop of seminar liggen tussen de 09:00 en 22:00.

Workshop / seminar 4 uur   € 430,-
Workshop / seminar 8 uur   € 560,-
Workshop / seminar 12 uur  € 890,-

Bekijk deze zaal in 360º


Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!