Wittezaal

De meest centraal gelegen zaal van het Mirror Centre is de Wittezaal. Deze zaal is zeer geschikt voor wat kleinere groepen. Aan beide kanten van de zaal bevinden zich ramen, waardoor je uitkijkt op zowel het Oosterspoorplein en onze binnentuin. Deze zaal wordt onder anderen gebruikt voor lezingen, coachingsessies, presentaties, trainingen, congressen en dans-activiteiten.

Interesse?

Interesse in het huren van deze zaal? Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen 48 reactie van ons! Prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende catering en benodigdheden.

Prijzen

Wanneer je een ruimte huurt bij het Mirror Centre bieden we de ruimte altijd aan met inventaris. Dit kunnen stoelen, tafels, beamers, flip-overs, geluidsinstallaties, etc. zijn. Meer informatie hierover vind  je bij het aanvraagformulier. Alle prijzen zijn exclusief BTW en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals aanvullende horeca en/of benodigdheden. Er zijn per soort huur een aantal dingen om rekening mee te houden.

ZAKELIJKE HUUR
Met de zakelijke huur bedoelen we het huren van de ruimtes voor doeleinden als vergaderingen en trainingen. In de huurprijs zijn koffie, thee en lunch niet inbegrepen. Dit kun je bijboeken in je aanvraag. Daarnaast is de huur alleen mogelijk voor 4 of 8 uur. Korter dan 4 uur is niet mogelijk.

Zakelijke huur (4 uur)   € 150,-
Zakelijke huur (8 uur)   € 255,-

PARTICULIERE HUUR
Onder particuliere huur worden privé evenementen verstaan. Heb je een bijeenkomst die niet onder de zakelijke huur valt, zoals een eenmalig evenement, een lezing, een feest, e.d.? Houd er dan rekening mee dat hier alleen de Benedenzaal, de Tuinzaal, de Spiegelzaal en de Grotezaal (in combinatie met de Openzaal) voor gebruikt kunnen worden. De Wittezaal kan alleen gebruikt worden wanneer er andere events plaatsvinden. De tijden voor de evenementen die vallen onder particuliere huur zijn van 18:00 tot uiterlijk 01:00. Wil je de keuken gebruiken? Dan wordt er € 250,- extra in rekening gebracht.

Particuliere huur   € 350,-

VASTE HUUR (DAG)
Heb je een evenement dat maandelijks of vaker terugkeert in het Mirror Centre? Dan kom je in aanmerking voor de vaste huur overdag! Dit kan voor 1 tot 2 uur per dag, of voor 3 tot 4 uur per dag.

Vaste huur (dag) 1 – 2 uur. Per uur:   € 25,-
Vaste huur (dag) 3 – 4 uur. Per uur:   € 23,-

VASTE HUUR (AVOND)
Bied jij je les of workshop vaker dan maandelijks ’s avonds aan? Hoe vaker je jouw les of workshop in het Mirror Centre aanbiedt, hoe meer voordeel je eruit haalt! Als je namelijk meer dan twee keer per week huurt, krijg je 5% korting op je huurprijs!

Vaste huur (avond) 1 – 2 uur. Per uur:   € 38,-
Vaker dan 2 keer per week: Per uur:     € 36,-
Vaste huur (avond) 3 – 4 uur. Per uur:  € 35,-
Vaker dan 2 keer per week: Per uur:     € 33,50

WORKSHOP / SEMINAR
Om een workshop of seminar te geven bij het Mirror Centre kun je voor 4, 8 of 12 uur gebruik maken van de zalen. Korter dan 4 uur is niet mogelijk en de prijs is exclusief koffie, thee en water. Dit kan worden bijgeboekt in de aanvraag! Ook gebruik van de keuken is niet bij de prijs inbegrepen, mocht je hier gebruik van willen maken wordt er € 250,- extra in rekening gebracht. De tijden voor een workshop of seminar liggen tussen de 09:00 en 22:00 en als je langer dan 2 dagen boekt krijg je 10% korting per dag!

Workshop / seminar 4 uur   € 50,-
Workshop / seminar 8 uur   € 150,-
Workshop / seminar 12 uur € 300,-

Bekijk deze zaal in 360º


Let's talk!

Samenwerken is één van de kernwaarden van het Mirror Centre. Dit houdt in dat wij samen met jou willen kijken naar de mogelijkheden, voor jouw activiteit of evenement en voor de bezoeker. Ben jij of ken jij iemand die goed bij het Mirror Centre past en samen met ons een bijzondere ervaring wil creëren?

Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of mail ons op samenwerkingen@mirrorcentre.nl. 

We nodigen je graag uit in ons fijne Mirror Centre!