Inner Journey – Verbinding

Adem in en adem uit en laten we op reis gaan. De Inner Journey is een hele diepe vorm van meditatie inclusief een healing, ook wel trancereizen genoemd. Ikzelf noem het reizen met je Ziel. Je laat los wat je los mag laten en ontvangt dat wat je mag ontvangen. Een Inner Journey zorgt ervoor dat je de connectie met jezelf versterkt op vier niveaus: ‘Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel’. De reis is een cadeautje aan jezelf. Het is een moment waarbij jij je mag overgeven en gewoonweg mag zijn.

In de Inner Journey werk ik heel intuïtief en stem me af op de groep. Tijdens de reis kan ik gebruik maken van verschillende visualisatietechnieken, energie- en ademwerk, de kracht van stilte en muziek en trancehealings. Je zakt in een Inner Journey in een diepe theta staat. De staat waarin jij heelt op diep niveau. De reist start altijd vanuit een thema. Ik dompel je onder in een talk en daarna gaan we de reis in. Elke Inner Journey is een nieuwe start. Dat betekent ook dat elke Inner Journey anders is. Soms zijn het liefdevolle knuffels en soms kunnen er overvloedig tranen stromen. Hoe dan ook zijn het allemaal cadeautjes van het Universum die voor jou klaar staan. Het thema van deze reis is Verbinding.

Teacher:
Joy startte haar Innerlijke reis met een opleiding als meditatie trainer. Tijdens deze opleiding heeft zij een een prachtig verbindende reis met zichzelf mogen maken. Na het afronden van de opleiding heeft ze nog heel wat cursussen en workshops gevolgd in de richting van mindfulness, meditatie, chakra psychologie, healing en verdiepte ze zich in de wetenschappelijke theorie achter mediteren. Joy volgde een cursus bij Pierre Capel (Emeritus hoogleraar). Ze vond het namelijk ook erg belangrijk om ook echt te kunnen begrijpen wat er nou gebeurde in het lichaam en hersenen tijdens mediteren. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in de wereld van spiritualiteit en energie en nu is het leven zelf haar leerschool. Haar missie is de wereld een stukje mooier maken door het verhogen van bewustzijn. Dit doet ze door mensen te begeleiden op hun Innerlijke Reis.

Datum

nov 20 2020
Expired!

Tijd

19:30

Kosten

Vanaf €18,-

More Info

Tickets
Categorie
Tickets

Privacy Preference Center