Familieyoga 
Leeftijden: 4-7 jaar en 8-12 jaar
Bij familieyoga komen alle onderdelen van de yoga filosofie aanbod; meditatie, mindfulness, ademhalingsoefeningen, karma yoga en natuurlijk de verschillende poses. Op een speelse en plezierige manier met zang, spel, creativiteit, dans, massage en visualisatie wordt yoga aan kinderen aangeboden. Dieren en natuur komen volop aanbod tijdens de lessen. Met yoga worden kinderen zich spelenderwijs bewust van hun ademhaling, ontwikkelen ze hun zintuigen en leren zich makkelijker en sneller ontspannen.

Prijs:
Proefles:                      €5,-           alleen kind

Proefles:                      €10,-         kind met één ouder 

Losse les:                    €10,-         alleen kind 

Losse les:                    €15.-         kind met één ouder

10 rittenkaart:              €89,-         alleen kind

10 rittenkaart:              €139,-       kind met één ouder

10 rittenkaart:              €203,-       twee kinderen met één ouder

EXTRA per les            €7.50,-      2e kind of ouder erbij

*10 rittenkaart is 3 maanden geldig. Bij uitval lessen door vakanties en ziekte vanuit Laura wordt de geldigheid verlengt.Laura Groenendijk
Laura heeft 14 jaar ervaring in het werken met kinderen en ouders. Ze begon te werken als groepsleidster in de Kinderopvang en maakte daarna de stap naar de hulpverlening. Haar passie voor yoga begon toen ze net twintig was. In januari 2017 heeft ze de opleiding tot yogadocente gedaan en daarnaast de opleiding tot Kinderyoga docente bij Kidding Around Yoga. De afgelopen drie jaar heeft ze rond de wereld gereisd onder andere in Brazilië, Portugal en China en haar kennis en technieken vergroot in onder andere Yoga, meditatie en EFT/Tapping (Emotional Freedom Technique). Haar passie is het delen van deze technieken om je kalm, relaxt en liefdevol te voelen. 

Laura geeft op verschillende locaties in Amsterdam, yogalessen voor kinderen van 2 jaar tot 12 jaar en hun verzorgers daarnaast werkt zij als freelancer in de Jeugdzorg.Rooster: 

Dag

Tijd


Zaterdag 

Familie Yoga

14:00 – 14:45

 

Contact gegevens:

Website           www.lauragroenendijk.com  
Email               lauraslittlelotus@gmail.com

Aanmelden:    Klik hier!