De feestdagen zijn weer in zicht en dat betekent kerstinkopen doen! Hoewel het waarschijnlijk veel makkelijker is om bij grote, bekende ketens te winkelen, worden we dit jaar gedwongen extra goed na te denken over de cadeau’s die we kopen én waar we ze vandaan halen. Met deze Gift Guide, met producten van kleine ondernemers, helpen we je alvast een beetje op weg!

Mirror Store
Onze eigen Mirror Store is gevuld met bijzondere producten, waarvan veel items perfect zijn om cadeau te geven! Denk hierbij aan kaarsen, servies, edelstenen en mineralen, smudge sets en nog veel meer! Daarbij is de cadeauverpakking op zichzelf al een feestje! 


www.mirrorcentre.nl/mirrorstore

Adyuba Sisters
Twee zusjes zijn begonnen met het creëren van gifstof vrije verzorgingsproducten. Alle producten zijn 100% natuurlijk, 100% handmade en 100% vrij van plastic! Wil je iemand de fijnste lipbalm cadeau geven? Stop dan met zoeken, want you found it!


www.adyubasisters.nl

Treasure Fox Jewelry
Sophie Vos is eigenaresse van Treasure Fox en gediplomeerd goudsmid. Ze maakt de mooiste boho sieraden van edelstenen, goud en (goldplated) zilver. Wil je iemand verrassen met een waardevol cadeau dat een lifetime meegaat? Dan zal je zeker slagen bij Treasure Fox!

www.treasurefox.nl

Keraliek
Als jonge keramiste maakt Lieke duurzame, unieke producten. Als tegenhanger van massaproductie en consumptiemaatschappij. Ben je opzoek naar een unieke, mooie, maar functionele theepot, bloempot of vaas? Dan vind je vast iets moois in het Kerliek assortiment!

www.keraliek.nl

Vantee Label
Vantee Label maakt kleding van hoge kwaliteit op de meest verantwoorde en ethische manier. Bij elke aankoop die je doet, doneren ze een percentage om meisjes in Mexico te helpen die het slachtoffer zijn geworden van misbruik. Je geeft een dierbare niet alleen een warme sweater cadeau met de feestdagen, maar je draagt ook bij aan een goed doel!

www.vanteelabel.com