Edelstenen hebben elk hun eigen energie en kunnen een enorme bijdrage leveren aan je bewustzijnsgroei. Je kunt de edelstenen met verschillende redenen uitzoeken. Omdat je ze mooi vindt, vanwege de eigenschappen of gewoon omdat het goed voelt. Er zijn stenen waarvan de energieën zich onderling met elkaar verbinden en daardoor elkaars werking versterken. Het bekendste voorbeeld hiervan zijn de stenen die samen de Gouden Driehoek vormen.

De Gouden Driehoek
De Gouden Driehoek van edelstenen is een combinatie edelstenen die bestaat uit Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Deze drie edelstenen hebben allemaal unieke eigenschappen en vullen elkaar op een bijzondere wijze aan.

Amethist
Amethist werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt.

Rozenkwarts
Rozenkwarts is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie.

Bergkristal
Deze heldere edelsteen zuivert de ruimte en het lichaam en brengt weer in balans. De steen reguleert energie en brengt energie. De helderheid van Bergkristal helpt je om helder na te denken en heeft een positief effect op je concentratie. Omdat Bergkristal in het bezit is van zoveel zuivere energie, kan de Bergkristal de werking van andere stenen versterken.

De Gouden Driehoek heeft haar naam te danken aan de sterke energie die deze drie stenen samen hebben: liefde, inzicht, balans en harmonie. Door de stenen in een driehoek te leggen versterken ze elkaars krachten. Ze transformeren negativiteit en zorgen voor positieve energie, rust en harmonie. Heel fijn om in huis te hebben! Je woonomgeving zal weer prettig en licht gaat aanvoelen zodat je thuis weer beter kunt opladen en ontspannen.

De edelstenen uit de Gouden Driehoek zijn verkrijgbaar in de Mirror Store!