Het is geen geheim dat wij van koffie houden, in alle soorten en maten. Nu de temperaturen stijgen gaat de voorkeur stiekem uit naar de iced variant. Daarom delen wij vandaag een recept voor het ultieme zomerdrankje: een vegan en healthy frappuccino!

Benodigdheden
Een blender

  • 2 bevroren bananen
  • 2 espresso (80ml)
  • Ijsklontjes
  • 180 ml plantaardige melk

Bereiding

1. Zet een dubbele espresso en laat deze goed afkoelen
2. Doe de bananen in de blender en blend tot er een gladde massa ontstaat
3. Als het niet helemaal lukt om een gladde massa te krijgen, dan kun je wat plantaardige melk toevoegen. De consistentie die je wil is net te zacht voor bananenijs en net te dik voor een milkshake
4. Mix de koffie, ijsklontjes en plantaardige melk in de blender
5. Als het begint te schuimen is het tijd om je bananenmengsel erbij te doen en opnieuw te mixen

Enjoy!

Bron: Fitbeauty