Written by: Adea


 

Bij de term Mirror Centre denken veel mensen al snel aan een sportcentrum en een ontmoetingsplek. Maar er schuilt nog véél meer achter de deuren van Mirror Centre. Wij vertellen je wat!

 

  1. Met z’n drieën

Marcia, Simone en Tamara zijn de drie dochters van Bert Huiberts oprichter van Mirror Centre. De drie zussen hebben bijna vijf jaar geleden besloten om samen met het team Mirror Centre over te nemen en zijn erg gedreven om Mirror Centre een nog mooiere, fijnere en van binnen en buiten een inspirerende plek te maken.

  1. Groen

Het Mirror Centre is groen van buiten en groen vanbinnen. Plantjes, zalen en details: allemaal in het groen! Groen staat voor ontspanning, vrede, stabiliteit en kalmte. Iets wat binnen Mirror Centre als erg waardevol wordt ervaren. Dit begint al bij binnenkomst en wordt steeds meer meegenomen in de rest van het pand. Er is sinds kort zelfs een zaal met de naam Verdezaal (verde is Spaans voor groen!)

  1. Variatie

Wist je dat Mirror Centre vijf verschillende soorten yoga aanbiedt? Hatha Yoga is bijvoorbeeld de traditionele vorm van yoga waar veel andere soorten yoga zijn uit ontstaan. Hatha yoga richt zich op balans, lichaam, geest en energie. Yin Yoga focust zich op andere aspecten van het lichaam, meer de rustige kant ervan. Hiermee bedoel ik de stimulatie, ontspanning en het creëren van ruimte in je lichaam. Daarnaast zijn er lessen in Vinyasa Yoga, Yoga & Meditatie en Yoni Yoga! Zien we jou binnenkort in één van onze lessen terug?

  1. 15 jaar Mirror Centre

Een plek die in 2004 haar deuren opende bestaat nu alweer 15 jaar. Een mooi moment om stil te staan en te vieren dat het Mirror Centre al zo’n lange tijd een bijzondere plek is voor veel mensen! Houd ons in de gaten, want er gaat iets moois gebeuren!

  1. En nog veel meer!

Naast de fijne yoga lessen heeft het Mirror Centre nog veel meer te bieden! Het is een plek waar je even rustig kunt zitten voor een kopje koffie, waar je een goede workout kunt doen, volledig tot rust kunt komen of een vergadering, training of workshop kunt volgen en organiseren! Neem een kijkje in onze agenda of bij zaalverhuur voor alle mogelijkheden!