INTENSIEVE ZOMERWORKSHOPS CUBAANSE STIJLEN
In deze workshops focussen we op de techniek en stijl van de Cubaanse Salsa en alle ritmes die hierin samenkomen. Ernesto Betancourt - professioneel danser uit Cuba - staat garant voor hoge leskwaliteit en veel enthousiasme! 

TIJD WORKSHOPS: 20:00-22:00
ACTIEPRIJS WORKSHOP: €17.50,- p.p. 

DI 31 JUL - LADYSTYLING & BODYMOMENTS 
Niveau: Intermediate
Solo / Couples: Solo
Docenten: Anouk
Inhoud: bodymovements & femininity (deel 1) en Cuban techniques van oa Rumba (deel 2). Geschikt voor dames van alle niveaus

WO 1 AUG - MASTERCLASS (FULL/CLOSED) 
Niveau: Advanced+
Solo / Couples: Couples
Docenten: Ernesto & Marret
Inhoud: training selectie (not open for subscription)

DI 7 AUG - BACHATA BASICS 
Niveau: Beginners / Intermediate
Solo/Couples: Couples
Docenten: Ernesto & Amber
Inhoud: niet te moeilik Bachata figuur voor alle saleros (beg/int) die een uitstapje willen makenWO 8 AUG - IMPROVISATION CUBAN STYLE 
Niveau: Advanced
Solo / Couples: Solo
Docenten: Ernesto & Marret
Inhoud: typisch van de Cubaanse stijl is het 'los' dansen van elkaar - een geweldig moment om te improviseren, maar.. what to do? Dames en heren van alle niveaus kunnen meedoen.

DI 14 AUG - SALSA & RUEDA PARTY ROUTINES 
Niveau: Beginners 2/3
Solo / Couples: Couples
Docenten: Ernesto & Anouk
Inhoud: op alle salsa feestjes wordt wel Rueda gedanst, leer hier wat je nodig hebt om een feestje door te komen! (deel 1: salsa, deel 2: rueda). Geschikt voor iedereen die minimaal 1 basiscursus salsa heeft gedaan en de rueda basics (dame, enchufla etc) kent

WO 15 AUG  - SON & CHA CHA CHA
Niveau: Intermediate / Advanced
Solo / Couples: Couples
Docenten: Ernesto & Maria
Inhoud: zowel Son als Cha Cha Cha zijn dansen van elegantie en zijn qua muziek vaak te 'mixen'. In een mooie choreo leer je dit af te wisselen. Geschikt voor dansers die bekend zijn met tiempo en contra-tiempo (ofwel op 1 en op 2 dansen)

DI 21 AUG - SALSA & RUEDA COMPLEX FIGURES
Niveau: Intermediate
Solo / Couples: Couples
Docenten: Ernesto & Anouk
Inhoud: leer hier de meer complexe figuren van de salsa (deel 1) en rueda (deel 2). Extra aandacht voor het betere Cubaanse armen- en voetenwerk (lees: 'knopen en ontwarren'). Geschikt voor iedereen die minimaal 3 cursussen heeft gevolgd.

WO 22 AUG - RUMBA & AFRO-CUBAANS 
Niveau: Advanced
Solo / Couples: Solo
Docent: Ernesto
Inhoud: zowel Rumba als Afro-Cubaans zijn diepgeworteld in de Cubaanse (dans)tradities en oorspronkelijk afkomstig van de slaven. De dansen zijn aards en krachtig, dus bereid je voor op een intensieve workshop en moeie benen! Dames en heren van alle niveaus kunnen meedoen.


AANMELDING & BETALING
de 'solo' workshops zijn 'los' en dus door iedereen te volgen, de 'couple' workshops zijn in koppels waarvoor dus bij voorkeur in danskoppels m/v wordt ingeschreven. Je kunt je ook zonder partner inschrijven voor de 'couple' workshops; in dat geval 'matchen' we de individuele m/v inschrijvingen op first come first served basis, ofwel VOL=VOL!
aanmelden/betalen kan via de website: https://laesquinacubana.nl/inschrijven/workshops-2
(NB mocht je hier problemen mee ondervinden stuur dan even een mailtje naar info@laesquinacubana.nl of een Whatsappje naar 06-47200088)Contact
Website:                 www.laesquinacubana.nl
Email:                     info@laesquinacubana.nl
Telefoonnummer:  06- 47200088 (Sanne)