LOVING RELATIONSHIPS TRAINING met

Sondra en Markus Ray

Sondra en Markus Ray geven al meer dan 35 jaar trainingen over de hele wereld waaronder de Loving Relationships Training.  

Sondra Ray is mede-grondlegster van Rebirthing wat ze heeft doorontwikkeld tot Liberation Breathing. Ik zie haar als een hoog ontwikkeld spiritueel persoon, zie ook: www.sondraray.com. Relaties hebben we allemaal, al dan niet met een speciale partner. Wat wil je in je relaties en wat belemmert je? Welk doel heb je met elkaar en steun je anderen onvoorwaardelijk? Ben je volkomen gelukkig in je leven? Sondra en Markus zullen in de workshop met verschillende methoden patronen onderzoeken die er onbewust voor zorgen dat je niet creëert wat je werkelijk wilt. 

Gedurende het weekend ga je ervaren wat je met je meedraagt en krijg je methoden aangereikt om te vergeven, te veranderen en op weg te gaan naar een hogere relatievorm, de spirituele relatie. Je leert hoe je kunt geven en ontvangen en hoe je een conflictvrije, onvoorwaardelijk liefdevolle relatie creëert.

Naast onderricht en oefeningen komt Liberation Breathing aan bod waarbij we op een matje liggend de bewuste, circulaire ademhaling gebruiken. Dit is een mooi en diepgaand proces. Al je ervaringen en gedachten zitten in je opgeslagen en kun je bereiken en veranderen. Sondra is erg goed in het achterhalen van je negatieve gedachten die al vanaf de conceptie in je kunnen zijn verankerd en waarmee je jezelf steeds saboteert. Trauma’s die eventueel omhoog komen worden verwerkt. Denk aan niet gezien zijn, niet gewenst zijn, (emotionele) incest, de geboorte, afwijzing, etc, etc.

Het is tijd voor een andere wereld waarin we elkaar steunen, liefdevol en vreugdevol zijn en relaties conflictvrij. Is dat ook niet wat je wenst diep van binnen? Het ademwerk en de trainingen van Sondra en Markus hebben mij voorgoed veranderd en mijn levensdoel duidelijk gemaakt. Ik ben nu ademwerker en keer steeds terug naar de verbinding met het goddelijke. Wil je alvast individuele sessies ademwerk ondergaan, benader me dan. Monique van den Toorn 06-16177516 www.ademwerk-therapie.nl. Welkom en graag tot ziens in de workshop.


 Dag

Tijd

8 juni

Loving relationships training

18:00 – 21:30

9 juni

Loving relationships training

10:00 – 18:00

10 juni

Loving relationships training

09:00 – 18:00


Aanmelden en informatie

Bij monicatoorn@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer.
Je aanmelding is definitief na betaling van 
€375,00 euro op rekeningnr. NL 07INGB 0003256572, op naam van M.M. van den Toorn te Amsterdam. 
Koffie/thee en lunch zijn inbegrepen.
Neem schrift/pen en een dekentje mee. 
Matjes zijn aanwezig.