Mirror Store

Mirror Store is meer dan een shop. Hier vind je producten met een bijzondere, inspirerende achtergrond. In Mirror Store kan je uitsluitend duurzame items vinden, die groen en eerlijk zijn. Daarnaast fungeert Mirror Store als een opstap voor jonge ondernemers met nieuwe, maar vooral speciale producten. Denk hierbij aan handgemaakte laptop sleeves of natuurlijke verzorgingsproducten als deodorant. Mirror Centre verzameld deze producten met zorg en liefde en biedt ze aan op één locatie.

Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in een samenwerking? Neem dan contact op!

Producten

Return to Sender
De missie van Return to Sender is om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.

ASAALA
‘Van mens naar mens naar mens…’

De handgemaakte producten zijn tot stand gekomen in samenwerking met lokale ambachtslieden en kleermakers in Ghana.

Dassie Artisan
Geïnspireerd door verschillende culturen en haar Afrikaanse roots produceert Dassie Artisan een collectie van handgemaakte schatten. Het merk combineert haar passie voor design met maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wereldwijd hebben zij plekken ontdekt waar vakmanschap wordt gecombineerd met eerlijke handel. Er wordt direct gewerkt met getalenteerde ambachtslieden in ontwikkelingslanden, resultaat is een collectie met unieke producten.

Interesse?

Heb jij recent een bezoek gebracht aan het Mirror Centre en kan je niet stoppen met denken aan een specifiek product uit de Mirror Store? Geen zorgen! Je kan met één druk op de knop contact opnemen om informatie over de producten op te vragen of eventueel te reserveren.

 

CONTACT